Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kaphatunk babaváró hitelt ha...

Kaphatunk babaváró hitelt ha van már 2 gyermekünk és várandós vagyok?

Figyelt kérdés

Nézegettem a neten, de nem írják le egyértelműen, tanácsadóhoz fogunk menni de addig hátha tud itt valaki segíteni.

Köszönöm.

2019. aug. 13. 13:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%

[link]

Ezt azoknak az okosoknak küldöm, akik lepontozták az előző választ.

2019. aug. 13. 14:32
 12/20 anonim ***** válasza:
66%

"Ha az igénylő betöltötte a 12. hetes terhességét és 2019. július 1-je után szül, akkor első gyermeknek számít majd, vagy már egy meglévő gyermeknek, akire nem jár kamatmentesség?

Ha 2019. július 31-ig teljes körűen benyújtják a Babaváró kölcsönkérelmet, akkor a 2019. július hónapban született gyermek után is járnak a támogatások"

Azért nagy tehetség kell hozzá, hogy néhány ide vonatkozó oldalt elolvass...

2019. aug. 13. 14:41
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én csak most lépek a 12. hétbe. Akkor ezzel most nem élhetünk.
2019. aug. 13. 14:49
 14/20 anonim ***** válasza:
95%
Dehogynem! Az a lényeg, hogy 2019. július 1 után szülessen a gyerek. Mindegy, hogy terhesen vagy sem veszed igénybe.
2019. aug. 13. 15:15
 15/20 anonim ***** válasza:
93%

De mit nem értesz??

Kaphatsz, de a meglévő gyerekeid nem fognak számítani! Csak azok a gyerekek számítanak, akik a hiteligénylés után születnek! Ezért az a neve, hogy:BABAVÁRÓ.

Neked, ha nem akarod visszafizetni, akkor azon kívül, akivel most terhes vagy, még 2 gyereket kell szülnöd. Vagyis 5en lesznek akkor már.

2019. aug. 13. 15:18
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak azt olvastam hogy abban az esetben igényelhető a magzatra ha a kérelmet 2019. 07.29ig benyújtom.
2019. aug. 13. 15:52
 17/20 anonim ***** válasza:
93%
A babád, akivel várandós vagy jelenleg, arra jogosít, hogy a babaváró hiteled kamatmentes lesz, illetve a törlesztést 3 évre felfüggesztheted. Ha utána születik mégegy, akkor engednek el a hiteledből (talán 30%-ot) és (azt hiszem) újra felfüggesztheted a törlesztőt 3 évre. Ha ezek után is születik 5 éven belül babád (aki ténylegesen az 5. gyereked lenne), akkor elengedik az egész hitelt.
2019. aug. 13. 15:55
 18/20 anonim ***** válasza:
91%
Akkor nyújtsd be, ha már legalább 12 hetes terhes vagy. Akkor indulhat is a szüneteteltetés és már teljesítettnek minősül az egy gyermek. Tehát a kamat hitelmentes akkor már. Nem akartunk össze zavarni, de sokan nincsenek tisztában azzal, hogy ez nem csok, és a meglévő két gyereket nem oszt nem szoroz, ugyanis nem engedik el a tartozást. Csak akkor ha még két gyereket szülsz. De egyébként szerintem nem rossz lehetőség. Mi két gyereket akarunk. És fel fogjuk venni ha 12 hetes leszek. Ebből törlesztjük a lakáshitelt.
2019. aug. 13. 21:03
 19/20 anonim ***** válasza:
80%
Hu te nagyom sotet vagy
2019. aug. 14. 22:29
 20/20 A kérdező kommentje:
Te meg egy büdös paraszt.
2019. aug. 15. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!