Nálatok nem hisztisebb az utóbbi napokban a 2 év környéki gyerkőc?
Figyelt kérdés
Fiam kész hisztigép reggeltől-estig már 2-3 napja.Nem tudok rájönni mi a baja.Lehet az időjárás zavarja be.2019. aug. 3. 12:57
1/6 anonim válasza:
Igen nálunk is hiszti van ezerrel kB 4 napja, én is az időjárásra fogom, más baja nincs, nem beteg, nem éhes, nem szomjas, pelus tiszta. Amúgy nem ilyen, remélem elmúlik. Decemberben lesz 2 éves.
2/6 A kérdező kommentje:
Neki se mindennapos ez.Betegség előtt pár nappal szokott még ilyen lenni, de remélem csak az idő.
2019. aug. 3. 15:01
3/6 anonim válasza:
Nem, szerencsére nem hisztis, 26 hónapos.
4/6 anonim válasza:
A nagy (20 hónapos) tiszta buddha, a kicsit (6 hónapos) viszont nagyon megviselik a frontok sajnos.
5/6 anonim válasza:
Novemberben lesznek 2 évesek. Azt hittem mostanában csak én vagyok idegileg túl gyenge. Szégyen, nem szégyen, sokszor arra gondolok hogy feladom, nekem nem megy. Aztán lenyugszom és persze folytatom ugyanúgy, csak mostanság többször és hamar fel tudnak húzni. De szàmolok millióig...
6/6 A kérdező kommentje:
4
Én is gondoltam rá,hogy lehet nem is a gyerek hisztisebb hanem az én stressztűrő képességem gyengült.De mondja párom is ,hogy kivételesen nem velem van a baj:)
Hát ha így marad lehet elviszem dokihoz hétfőn, hogy nézzen rá, mert kevesebbet is eszik, mint szokott meg olyan sápadtnak is tűnik.
2019. aug. 4. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!