Hogy tudnék minnél több gyerektartást kicsikarni?
2 évvel ezelőtt összefekudtem egy sraccal es terhes lettem. Ő azt akarta hogy vetessem el, adott rá pénzt is, de nem tettem meg. Amikor megszületett a gyerek küldtem fotót de felénk se néz, azt feltételezte, hogy nem tőle van a gyerek, mert hogy volt nekem akkor is párom (megjegyzésekket hanyagolni, kösz)
a gyereket nevere nem akarja venni, gyerektartást se fizet, az apja helyett a parom gondoskodik a lányunkról. Most sikerult elvegeztetni a dns tesztet ami kimutatta, hogy ő az apa, de még mindig nem akarja elfogadni. Írtam a mennyasszonyának, hogy tudja meg milyen kcsggel van egyutt, erre a nő csak annyit mondott hogy menjek nyugodtan bírosagra (normális ez??)
A srác azzal védekezik hogy 6 órás minimálbéres fizetése van, abból mennyit ítélne gyerektartásra a bíróság? Hogy lehetne növelni az összeget? Ugye a bíróságon nem fogják nézni hogy az élettársam gondoskodik a gyerekről? (Az én nevem van amúgy a gyerek)
"Hogy tudnék minnél több gyerektartást kicsikarni?"
Keress neki egy jól fizető, bejelentett állást, ahol kényelmes, kellemes a munka, tehát szívesen odamenne dolgozni. ;-)
"az igazi apja meg kibujik a felelosseg alol "
Milyen felelősség alól, te szerencsétlen?! Világosan megmondta, hogy NEM akar gyereket, odaadta a pénzt az abortuszra, amit gondolom nyugodt szívvel eltapsikoltál, majd ennek ellenére megtartottad a gyereket. Mégis mit vártál?! Hogy majd csettintésre megváltozik a véleménye és boldogan éltek, míg meg nem haltok? Hát erre ráb*asztál. Nevetséges egyébként, hogy még őt szidod és nevezed k*öcsögnek, miközben te egy ribizli vagy...:D Szép.
Ebben a sztoriban mindenki idióta.
A gyerek apja, mert megdugni megtudott gumi nélkül letojva, mi lesz utána, te mert hagytad és te sem védekeztél rendesen
Megcsaltad a párod, undorító. Szánalmas, hogy még veled van, és az is, hogy neveli a gyereked.
Szánalmas, hogy az apa nem törődik a gyerekével, az meg durva, hogy nem is fizet utána.
Extra durva, hogy a menyasszonya ezek után még a menyasszonya, francnak se kellene ilyen gerinctelen alak.
Undorító, hogy le akarod húzni, egyébként a párod fizuja is számítani fog, ha együtt éltek, de kb havi 10 ezer, amire számíthatsz..
Szerintem is felháborító, hogy a gyereket megcsinálni meg tudta, mert jó volt neki gumi nélkül, raadasul egy ilyen nővel, de az teljesen rendben van, hogy nem mentèl abortuszra.
Nagy cucc, hogy felajanlott 35 ezret, hogy elvetesd, van egy listám, ki milyen műtétet végeztetne el magán ennyiért, amit nem akar, pusztán azért, mert én szeretném?
Nem is értem ezt a válaszolók hogy gondolják, 35 ezerért kinek kellene valamit kivágatnia a testéből, mert a fizető embernek kellemetlenséggel jár a saját hibája??
Mondjuk ilyen esetben nem igazan fair gyerektartast követelned. Nekem nem lenne hozza arcom. Csináltatok ketten egy gyereket. Te eldöntötted EGYEDUL, hogy megtartod. Mire számítottal? Szerintem ő egyáltalán nem volt kocsor. Teljesen tiszta lapokkal játszott.
Más kérdés, hogy téged ettől megillet a gyerektartas. Kb 10-40 ezerre számíthatsz a jövedelmétől függően. Nyilván nem tudsz többet "kicsikarni", mint amennyi törvényesen jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!