Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van bármi jelentősége, hogy...

Van bármi jelentősége, hogy olcsóbb, vagy drágább pelenkázó szivacsot veszek?

Figyelt kérdés
Megvettem mindent már, egyedül a szivacsért megyek ma. A Brandonban néztem ki kb 6000 ft, és most hogy nézelődtem a net-en, láttam, hogy hasonlót lehet már 2-3 ezerért is venni. Mik a különbségek, és meddig tudom kb használni?
2008. nov. 14. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekünk sima pelenkázó lap van, amire egy 1 cm-es szivacs van rakva, arra egy eldobható pelenkázó alátét. Ez az eldobható nekünk nagyon bevált: ha pisis-kakis lesz (nem folyik szanaszét, mert jó a nedvszívó képessége) fogom kidobom.

Szerintem a célnak ugyanúgy megfelel mind a kettő, max. a Brendonos-nak jobb a mintája. De ha használsz majd pelenkázó alátétet akkor tök mindegy, hogy mi van alatta.

Mi 7 hónaposak vagyunk és még azon pelenkázunk, de már szerintem nem sokáig, mert már nagyon pörög-forog, ülne, állna fel.

Üdv.

2008. nov. 14. 10:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem a brendonban is,meg sima bababoltban is.A nagyobbik lányommal kettőt fogyasztottunk el,mindig szétrepedt az oldala.Utána vettünk pelenkázókomódot.Persze azért is,mert szültem mégegyet.Na én ezzel vagyok igazán megelégedve.
2008. nov. 14. 11:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. nov. 14. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!