Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen autósülést vegyek...

Milyen autósülést vegyek 9-36, isofix+ kategóriában?

Figyelt kérdés

15kg a fiam ,3.5 éves,de alacsony.Ülést kell cserélnünk mert a mostani autóba hiába kötöm be az ülésünket valahogy mégis dülöngél.Meg a gyerek feje búbja eléri már a háttámla magasságát, szoval kinőtte.

9-36os ülést szeretnék neki mert a 15-36-oshoz alacsony,nagyon a nyakánál menne az öv(van amugy 15-36-os ülésünk,belepróbáltuk,de hát 95cm a gyerekem),és isofixeset(ami 3 pontos isofixes hogy ne kelljen bekötni az ülést még az autó övével is)

A keret véges,nem tudunk 100ezres ülést venni.Amit a brendonban láttunk touragoo üléseket,azoknál puha volt az ülőfelület(ez is fontos hogy ne legyen kemény) viszont belegondoltam hogy ha majd csak az autó övét vezetem el később a gyerek előtt akkor az öv nem dörzsöli ki a huzatot?(az a rész ami vizszintesen megy,nincs kialakitva az a kis müanyag rész amiben más ülésnél el lehet vezetni)

Keret kb ezeknek az üléseknek az ára(50ezer körül).Mit tudnátok javasolni?

2019. júl. 26. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Nézz szét a jófogáson, vaterán! Töredék árért kaphatsz jó minőségű használt autósülést, csak jól meg kell nézni, mindenképpen ragaszkodj a személyes átvételhez. Ha nem olyan, amilyennek hirdették, vagy csak kopottabb, nyugodtan visszaléphetsz.Márkát sajnos nem tudok mondani, mert nekünk biztonsági öves volt.
2019. júl. 26. 15:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Vatera most uj ülésekkel van tele,jófogáson egy hete nem tettek fel ujat amilyet én keresek....
2019. júl. 26. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:
30%
Mi cangaroo pilot gyerekülést vettünk és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Ez isofixes, körbeforgatható, dönthető. Én nagyon szeretem.
2019. júl. 26. 22:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi utolso,valoban jol néz ki,de ha az auto övével kötöd majd be agyereket mikor akkora lesz az nem fogja kidörzsölni az ülés anyagát?csak az isofix-szel rögzited?a hátso pántot nem kötöd be?(akkor gondolom nem lehet forgatni)
2019. júl. 27. 09:39
 5/5 A kérdező kommentje:
[link] erről vélemény?
2019. júl. 29. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!