Mikor kapok vajon családi potlékot?
Figyelt kérdés
a helyzet nem egyszerü. van egy 11 éves fiam, születésétöl kapom a családi potlékot,most oktober elején született a második fiam.oktober közepén adtam le a papirokat a máknál,és családi potlékos nyomtatványon bejelöltük,hogy a párom külföldön dolgozik és m.o.-on lakunk. azota az egy gyermekemre se kapom a családit ami járna. van valaki hasonlo helyzetben?2008. nov. 14. 10:34
1/2 anonim válasza:
szia,,
Ez nagyon érdekes, mert mind a kettő gyermek után jár a családi. Szerintem hívd fel a mákot és érdeklődj!
A pici után valszeg 1 hónap csúszással kapod meg, de a szülés napjáig visszamenőleg kifizetik.
2/2 anonim válasza:
Szia! Valószínűleg azért nem, mert új határozatot kell hozniuk, mert már a magasabb csp-t kapod mindkét gyerekedre. Amikor az megvan, szerintem visszamenőleg megkapod. De az a biztos, ha felhívod a MÁK-ot.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!