Sterimob tönkre teszi a matracot?
Figyelt kérdés
Sikerült a fiamnak kipisilni. Próbáltam kitisztítani inkább kevesebb sikerrel mint többel. Aloe matracunk van. Szerintetek tönkre megy? Vagy valami más tipp?2019. júl. 24. 20:53
1/3 anonim válasza:
Hány éves a fiad, hogy kipisilt? Mert ha még most lett szobatiszta, akkor én egy gumilepedőt ajánlanék (jó jó, tudom ez a matracon már nem segít, de ha esetleg sikerül kitisztítani, vagy lesz új, akkor ez jól jöhet)
A matraccal kapcsolatban mivel próbáltad kitisztítani?
2/3 A kérdező kommentje:
Ne is kérdezd. Kidobós lett rendeltem másikat. Vizes porszívóztam végül, a sterimob a lehető legnagyobb hülyeség lett volna. Az a baj, hogy a közepe nem tud kiszáradni normálisan és azt veszed észre, hogy van egy felületi tisztaság a közepe meg penészedik a víztől. Mindenképp gumilepedő a legjobb megoldás, nem is értem, hogy voltam ennyire idióta, hogy nem vettem már az elején. 🤦♀️
2019. aug. 5. 15:51
3/3 anonim válasza:
Semmi gond, ilyen bárkivel előfordul! 🙂 Majd az újjal okosabb leszel! De most aztán tényleg, használat előtt gumilepedő! 😄 Sok sikert! ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!