Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ismersz olyan családot, ahol...

Ismersz olyan családot, ahol sok gyerek van?

Figyelt kérdés

Mekkora a gyerekek létszáma? Milyen körülmények között élnek?

A férjem mesélte, hogy a gyerekkori háziorvosának, akiknek 10 gyerekük van.Engem nagyon meglepett, csak olyan családot ismerek, ahol 5 gyerek van.

2019. júl. 24. 09:09
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Elnézést, elgépeltem. Az akiknek nem kell oda!
2019. júl. 24. 09:11
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Ismerek, szintén 10 gyerekkel. Szerintem már-már luxusban élnek. Óriási, modern ház, bejárónő, szakácsnő, kertész, magán ovi-suli a gyerekeknek... szóval jól megvannak :)
2019. júl. 24. 09:14
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Unokatesómék 7en vannak. Anyuka lelépett egy pasival elég gyerekek voltak akkor még. Egyiknek sem volt lehetősége azt tanulni amit szeretett volna, de fizikai munkásként megtalálták az útjukat
2019. júl. 24. 09:14
 4/17 anonim ***** válasza:
20%

Lehet tudni, hogy mit dolgoznak a szülők? :D

2019. júl. 24. 09:20
 5/17 anonim ***** válasza:
94%

Többet is, szomszédunkban 7 gyerek van, nem élnek luxusban, de megvan mindenük, minden gyerek továbbtanult, okosak, szépek, szép család.

Barátnőmék 8-an vannak testvérek, szép nagy házban laktak, mindenki továbbtanult, szintén szép család.

Másik ismerősék 12-en nőttek fel. Szintén nagy ház, megvolt mindenük.

Harmadik példa, ők 7-en voltak egy kis kétszobás panellakásban, nyomorogtak, a gyerekek menekültek el otthonról külföldre, legtöbb nem tanult tovább.

A különbség a negatív és a pozitív példák között az, hogy az utóbbi családban a szülők szartak bele az egészbe, ők tényleg ész nélkül potyogtattak és nem törekedtek arra, hogy jobban éljenek, csak panaszkodtak nonstop és az épp aktuális rendszert szidták.

A pozitív példáknál a szülők folyamatosan fejlődtek és keresték a jobb lehetőségeket. Család szinten működtek és segítették egymást.

2019. júl. 24. 09:29
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyik kollégámnak 5 gyereke van. Ő orvos(félig vállalkozó orvos, az állami munkahelyen nem tudom, hogy ott is vagy közszolgaként dolgozik). Féleségét nem tudom mivel foglalkozik. Egyébként elég jól élnek (külső szemlélőként nézve)
2019. júl. 24. 09:30
 7/17 anonim ***** válasza:
86%
#2 anyuka háztartásbeli, az apa egy cégnél jogász, bővebben nem tudom.
2019. júl. 24. 09:36
 8/17 anonim ***** válasza:
88%
Az egyik volt sulistársamék 12-en vannak testvérek. A nagyobb gyerekek a nagyszülőkhöz kellett, hogy költözzenek mert nem fértek el. Normális színvonalon élő, mélyen vallásos család, apuka tanár anyuka htb. A gyerekek 25 és 2 éves között mozognak.
2019. júl. 24. 09:38
 9/17 anonim ***** válasza:
15%

9 gyerekest ismerek. Anyuka nem dolgozik, ugyanis folyton ellik, vagy épp "gyesen" van :D

Apuka kőműves.

2019. júl. 24. 09:53
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
8 gyerekes családot ismerek, de szerintem lesz több is, a legkisebb 1 éves. Nagy házban élnek, nem nélkülöznek, de nem élnek luxusban. A gyerekek járnak külön foglalkozásokra, rendesen vannak öltöztetve, belföldön járnak nyaralni. Anyuka otthon van, már csak azért is, mert ugye kb. 16 éve folyton terhes/kisbabával van otthon. Amúgy az apa se valami menő vállalkozó, tanít és lelkész. Nem tudom, hogy csinálják.
2019. júl. 24. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!