Vajon most is rajta lesz a családi pénteken?
Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 17:33
2/10 anonim válasza:
Neten azt írják elsején utalják/küldik ki. Ha a bankok gyorsan dolgoznak akkor szerintem igen. Akik postán kapják szólnál más kérdés, ott nem hinném.
4/10 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy nem. Februárban nem véletlen volt rajta 1-jén. Hivatalosan számlára minden hónap 5-ig kell megérkezni. Hétfőn 4-dike lesz, úgyhogy időben lesznek akkor is. Február kivételes alkalom volt, mivel januárban nem volt utalás. Én akkor is meglepődtem és most pénteken még jobban meglepődök, ha rajta lesz.
5/10 anonim válasza:
Azt olvastam valahol, hogy most már azonnali utalás van.
6/10 anonim válasza:
3vagyok, Na legalabb ez egy ertelmes magyarazat volt 4es. En sosem astam bele magam, mert tokmindegy hogy elseje vagy negyedike.. (legalabbis nekem) igy azt sem tudtam, h otodikeig kell. Meg elozo honapban vmelyik kismamacsoportban azt irtak valami új (banki) szabaly miatt jott elobb, de ezt inkabb elhiszem. Koosz
7/10 anonim válasza:
Szerintem igen. Idáig egyik évben sem érdekelte őket, hogy januárban nek volt csp, miért kezdték volna most el játszani a jótündért? Valószínűleg az azonnali utalás a kulcs.
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy érdekel-e valakit, de leírom, hátha valakinek hasznos lesz.
Zala megye, OTP. Még nincs rajt.
Szerintem hétfőn lesz. Bár én eleve úgy gondoltam, hogy csak hétfőn lesz.
10/10 anonim válasza:
Olvastam, hogy még csak teszt időszaka van az azonnali utalásnak és júliustól várható, hogy be is állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!