Mikortól jár a családi?
Figyelt kérdés
10.24.én szűltem, kaptam határozatot, mennyi lesz a csaladi meg a gyes,viszont a a határozatban úgy írtak hogy 10.01 tol vagyok jogosult a támogatásokra, akkor most decemberben megkapom az egész októberit, meg a novemberit egyben?vagy október 24tol?2018. dec. 2. 09:41
11/13 A kérdező kommentje:
Lehet hogy 2gyerek után már többet adnak egyre, vagy nem tudom mitől függ ez, de a héten kaptam a határozatot hogy ennyi lesz.
2018. dec. 2. 22:10
12/13 anonim válasza:
Akárhogy számolom, nem jön ki. Nem tudom a választ. Azt viszont nem tudom, hogy egyedülállóként hogy születhet gyereked? Lehet visszatettek nem egyedülállóba, és akkor már 13.000 körül van a csp. Majdnem kijön 2 havi belőle.
13/13 A kérdező kommentje:
Hát például úgy hogy elhagyott párom 8honapos terhesen,és két gyereket ha egyedül nevelsz akkor 14.800ft gyerekenként, most néztem utánna. Tehát sehogy nem jön ki a 86.500ft anyasági. De hát mindegy ezt már nem tudom meg..
2018. dec. 3. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!