Ha okt.31-ig mindenki megkapja a csp-t és társait, és mindenkinek egyszerre utalják ki, akkor mivel postán 4-6 munkanap, számlásoknak talán már holnap-holnapután megérkezhet?
Nyilván pont azzal szórakozok,hogy én szerkesztek ilyesmiket!Jézusom...
Köszönöm,a "hivatalos oldalt" linkelőknek a segítséget!
Basszátok meg ,ennyi agyament választ és idétlen kommentelőt még egy helyen se láttam,mint amennyi itt van :D
Csak,hogy tisztában legyetek a dolgokkal:
A 2018. október hónapra járó családtámogatási ellátások előrehozott dátummal kerülnek kiutalásra, a lakcímre utalandó családtámogatási ellátások 2018. október 25. dátummal, míg a bankszámlára utalandó ellátások 2018. október 30. dátummal....azaz, a postainak 3 munkanap az átfutási ideje,így azt 30-án kedden hordják a postások....
A banki utalásnak 1 munkanap a feldolgozási idő, így azt 31-én szerdán lehet levenni,mivel az utalás és a jóváírás/kifizetés két különböző dolog
A sok okoskodónak meg itt van egy link (nem a kamu oldalakról, hanem a MÁK honlapjáról) ahol egyértelműen le van írva, hogy 2018 október 31-ig MINDENKI megkapja a családtámogatási ellátásokat!!! (Nem, a CSED-et és GYED-et NEM utalják hamarabb)
Még valami, mielőtt azzal jönnétek, hogy " de hát nem is a MÁK utal, hanem a NYUFIG"...a nyufig utal,de a mák az illetékes közlemény szempontjából
Nekem ez most merôben új, egy pillanatig nem gondoltam, hogy hamarabb utalnànak, elvégre olyan mindegy szerintem az a pàr nap.
Mindegy, majd csippan a telefon amikor akar.
Komolyan mondom,ha előre tudom,hogy a kérdésem ennyire felkavarja a vizet,akkor fel sem teszem...
Én tényleg csak kíváncsi voltam,de már bánom...
Szerintem ma nem fog megérkezni.
De gondolom aki szàmlàra kapja, úgyis kap sms-t, nekem nem jött üzenetem.
Szerintem holnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!