Hogyan lehet 90%-os utazási papírt szerezni? Akár gyereknek, akár nekem?
Úgy tudom általában csak egy pecsételt papírt mutogatnak amire ránéz a sofőr és kész.
Ha valaki megmondaná mi van ezen a papíron én is ki tudnám nyomtatni vállalom érte a felelősséget.
Nem pecsételt papírt mutogatnak, hanem egy igazolványt, amit a Mák állít ki, hologrammos, és ez is csak fényképes igazolással érvényes, ha jön az ellenőr akkor elkéri, de a sofőr is ellenőrzi.
Úgy szerezhetsz ilyet, ha elég komoly tartós betegséged van, szóval nem olyan nagy buli. Az meg főleg undorító, hogy ezzel akarsz vissza élni.
Arvaellatas melle kaptam ilyet, meghatarozott szamban tudtam hasznalni. Karikak vannak rajta es amikor veszel jegyet (vonat/tavolsagi busz) akkor 1 pecsetet raknak 1 karikaba 50% kedvesmeny, 2x pecsetelnek a 90%ert.
Nem tudod hamisitani, ne is probald.
Nem dolgozo szülőnek is jár, aki gyesen van.
De lehet jövedelem függő is.
De pl dolgozo anyának is jár a gyerek után ha abban a varosban lakik ahol dolgozik akkor is, de akkor a munkahely adja
Amilyen fogyatékos vagy, szerintem kiállítják neked a hivatalosat is.
Tényleg képes lennél ülni okirathamisításért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!