Kétszer kaptam családit (? )
Igen,ahogy írod ,ha így adta a sors :)
De ahogy előttem írták,ezt majd észre fogják venni valamikor és akkor a "sors" biza vissza követeli ezt az összeget. Szóval ne örülj neki mert nem ajándék.
Én is azt tanácsolom,hogy nem érdemes elsunnyogni, mert ők sem kockás füzetben vezetik a kiutalt összegeket. Amint (nem HA, amint) rájönnek a hibára fel fognak szólítani,hogy X határidővel fizesd vissza, határidőn túl meg késedelmi kamatot is felszámolnak.
Hidd el, nem érdemes az ilyesminél lapítani!
Naiv vagy ha azt hiszed hogy megtarthatod ha már kiutalták... Szerinted nem fog feltűnni nekik? Aztán majd még jól meg is büntetnek mert jogosulatlanul vettél fel pénzt.
Ez más sztory, de jó példa arra, hogy előbb utóbb észre veszik a hobájukat. Tavaly ismerősömék jártak úgy, hogy rosszul töltötték ki az adóbevallásukat, és több adót igényeltek vissza, mint szabadott volna. A nav pedig ki is utalta nekik, majd 3-4 hónap múlva jelentkezett a nav hogy hiba van.
Szóval felesleges örömködnöd....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!