Mennyi az idei évben az Erzsébet programban részt vevő nagycsaládosoknak adott nyaralási összeg?
Nem pénzt adnak, nem keretösszeget adnak, hanem 4-5 napos turnusokra lehet menni a résztvevő szállodákba. Van kb. 20-30 lehetőség, első évben Őszödön voltunk, ami baromi jó volt, aztán tavaly Nyíregyházán, ami egy 3*os erdei szálloda volt, nem rossz, de nem is jó. Foglalni marha macerás volt, és alig tudtam oda foglalni, ahová akartam, és így is csak szeptemberre.
Mi kalandvágyóak vagyunk, és imádunk rá pályázni, de ha igazából megengedhetitek magatoknak a nyaralást enélkül is, és könnyen kijöttök a béketűrésből, akkor hagyjátok a francba.
Ráadásul idén 2 évre lehetett pályázni, amiből nekem sajnos az jött le, hogy jövőre nem is lesz pályázat...
Sorry de ettol nekem is kinyilik a bicska, amikor valaki megszul 2-4 gyereket es az allam penzen nyaral....valaki masodikat nem mer vallalni pont azert, hogy az elsonek minel tobb mindent megadhasson.
Foleg ha diplomasok vagytok, ertelmes emberek, plane nem ertem miert. Szoval elnezest de nem tudom ezeket szo nelkul hagyni :( Manapsag be kell vallalni 3 gyereket legalabb, es akkor jobban el az ember mint aki tisztesseg miatt a masodikat is komoly atgondolas utan es sokevnyi gyujtes utan meri csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!