A postás ma hozza a családi pótlékot?
Figyelt kérdés
2017. febr. 6. 12:02
2/17 anonim válasza:
Felénk az imént járt a postás, de csp-t nem kaptam.
4/17 anonim válasza:
mi nem voltunk itthon de messziről ránéztem a postaládára és nem volt benne semmi, majd holnap.
5/17 anonim válasza:
Láttam elmenni a postást a ház előtt, nem hozott semmit. (Egyre később van a folyósítás valamiért, pedig az elmúlt években tök kiszámítható volt...)
6/17 anonim válasza:
Menjenek a fenébe!!!!
A facebookon is 6.-át irták !!Akkor miről is beszélünk?😈😈😬
7/17 anonim válasza:
Hát igen... Fél évvel ezelőttig még elsején volt utalás, két napon belül megkapták a postások is. Dühítő, ma is buktam több száz Ft-ot a készpénzfelvételen, mert nem jött meg a csp (minden jövedelmünk számlára jön, de néha muszáj készpénzezni, ezért jön jól a csp.)
9/17 anonim válasza:
40 perce láttam abból az utcából kijönni a postást ahonnan reggel fél9kor szokott..... majd kb 1,5 óra és kiderül,hogy hozta vagy sem.Én a gyest várom mert az igénylésnél kihagytam az utalásos részt :S de már intézkedtem és a következőnél már nem kell a postást figyelnem vagy a postára rohangálnom.
10/17 anonim válasza:
Akkor majd ird meg mizu, nalam semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!