Lányok, ugye ez egy vicc? Anyos azt mongya januarba nem jön családi. de a fészbuk tele volt a dupla csaladival decemberre. Meg én úgy tudtam, hogy uutólag jön családi.
Figyelt kérdés
2017. jan. 1. 17:55
1/16 anonim válasza:
A januári családit december végén kaptad meg ha nem tűnt volna fel.
2/16 anonim válasza:
3/16 anonim válasza:
Mivel decemberben megkaptad a januárit is, így januárban nem fogsz kapni. És igen, mivel utólag kapod meg, így december elején megkaptam a novemberit, a decemberit december végén, a januárit meg majd februárban fogod megkapni.
4/16 anonim válasza:
Kicsit félreérhetően írtam, szóval ami januárban járt volna, azt kaptad meg december végén.
5/16 anonim válasza:
Valahogy nem tűnt fel, gy decemberben kétszer kaptál családit?
Vagy úgy gondoltad, ajándék a jézuskától?
6/16 anonim válasza:
Nem vicc, miért lenne? Nem tűnt fel hogy decemberben kétszer kaptad?:-D Bár ott már rég gondok vannak, ahol ennyire számít a családi.
7/16 anonim válasza:
Anyósod jól monDJa.
Decemberben 2x kaptál. Kajak nem tűnt fel?
8/16 A kérdező kommentje:
Hogyne tűnt volna fel,de azt hittem,hogy dupla családi pótlék jött. Jézuskában nem hiszek, azt gondoltam,hogy az állam volt ilyen nagyvonalú :/
Köszönöm a válaszokat!
2017. jan. 1. 18:44
9/16 A kérdező kommentje:
Ja és tényleg monDJa, bocsi :D
2017. jan. 1. 18:48
10/16 anonim válasza:
de kérdező, minden tele volt vele, még a híradó és az újságok is, a netről nem is beszélve, hogy nem duplán jön, csak hamarabb, a következő pedig februárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!