Krisztikr kérdése:
Engem az érdekel, hogy postán kapom a családi pótlékot és ha bemegy a postára akkor már 2-an átvehetem?
Figyelt kérdés
2016. nov. 28. 13:04
1/28 anonim válasza:
Nem. Amíg a postás nem vinné, addig a postán sem lehet személyesen felvenni.
2/28 anonim válasza:
Tudtam,hogy te vagy!Még csak a főoldalon olvastam,de már tudtam,hogy ez krisztikr lesz.Kemény vagy ezekkel a kérdésekkel.
3/28 A kérdező kommentje:
Hallottam ilyet azért kérdeztem ez nagy baj?
2016. nov. 28. 14:05
4/28 anonim válasza:
Ha egy nap százszor tesz fel kérdést ebben a témában ahhoz sincsen senkinek semmi köze! Szíve joga hozzá!
5/28 anonim válasza:
Nem, nem veheted fel. Varsz a sorodra a negyedik munkanapig.
En is tudtam, hogy te vagy, mert csak penzrol kerdezel:/
6/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok nektek ez olyan nagy tragédia? Nekem fontos a pénz
2016. nov. 29. 08:43
7/28 anonim válasza:
Vegulis nem tragedia. A te bajod, hogy oktoberben mar a januari csaladirol kerdeztel...
Oszd be a penzt!
8/28 anonim válasza:
Tudjuk.Pár hetes a babád,csak gyest kapsz.Ha ilyen fontos a pénz,nem ártott volna tervezni,és normális munkaviszony után szülni,hogy legalább gyedet kapj.
9/28 A kérdező kommentje:
Nem kell letámadni rögtön vannak mások is nehéz helyzezbe de a gyermekemnek meg van mindene és szépen neveljük a párommal a kisfiamat azt meg hagy tudjam már én mikor szülök én szépen kérdeztem valamit te meg egyből nekem jössz mikor azt se tudok ki vagyok ezt nem hiszem el milyen emberek léteznek
2016. nov. 29. 10:34
10/28 anonim válasza:
Ha szepen nevelitek, akkor ne kerdezz hatszor egy honapban a penzrol. Egyertelmu, hogy a postai uton igenylok a honap negyedik munkanapjan kapjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!