Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Kapott ma valaki családi...

Kapott ma valaki családi pótlékot? Úgy tudtam, hogy ma csak utalás lesz.

Figyelt kérdés

Kicsit bővebben kifejtve.

Azt eddig úgy tudtam, hogy ma utalják a családit, tehtá én hétfőre számoltam, hogy meg fog érkezni a számlára.

De reggel kaptunk a kormányhivatalból egy utalást, ami 20 ezerrel kevesebb, mint a családi, és most nem értem, hogy mi van. :(

Ezért szeretném tudni, hogy van-e valaki, aki kapott csp-t? Ez ugye még nem az volt?

Mindenképp rá fogok kérdezni, hogy mi ez, de egyelőre túl korán van, viszont most aggódok.

Válaszokat előre is köszönöm!

2016. aug. 26. 07:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
otp-s vagyok,nekem sem jött még sms. De totál mérges vagyok, mert még az augusztusi gyest sem kaptam meg a 2 kissebbem után. egész hónapban telefonálgattam hol a kincstárnak hol a postára,egyik mutogat a másikra a pénz meg sehol.
2016. aug. 26. 08:56
 12/22 anonim ***** válasza:
Én is kaptam csp-t. OTP-s vagyok.
2016. aug. 26. 11:26
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Most már én is akarok kapni! :)
2016. aug. 26. 12:20
 14/22 anonim ***** válasza:
Otp vagyok és nem kaptam tegnap családit.
2016. aug. 27. 07:02
 15/22 anonim ***** válasza:
Azt esetleg tudja valaki, hogy aki nem kapott tegnap csp-t, az miért nem kapott? Ahonlap szerint 26.-án utaltak.
2016. aug. 27. 07:21
 16/22 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Tegnap tényleg jó páran megkapták a csp,gyest! A kormány hivatal kicsit gyorsabb volt azokon a helyeken :-) Ma pedig az MKB és a CITI bankosok kapták számlára ezek a bankok szombaton is jóvá írnak!
2016. aug. 27. 10:38
 17/22 anonim válasza:
En is OTPs vagyok es en sem kaptam.
2016. aug. 27. 10:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Csongrád megyeiek írták,hogy megkapták de volt olyan aki beis linkelte az sms-t,ill a netbankos utalást mert nem hittek nekik!
2016. aug. 27. 10:57
 19/22 anonim ***** válasza:
Bp.-i vagyok,az Erste banknál van a számlám,és nem kaptam meg.
2016. aug. 27. 14:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Békésmegye, otp,nem tette rá pénteken. talán majd holnap
2016. aug. 28. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!