Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Jár-e utazási költségtérités?

Pazsu kérdése:

Jár-e utazási költségtérités?

Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni,hogy személyautóra jár-e utazási,ha a gyereket autóval vinnénk iskolába?Az iskola 50 km-rs lenne a lakóhelyünktől.Erre ad-e az OEP támogatást?Köszönöm a válaszokat!
2016. febr. 22. 10:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Beteg gyermeknek régen adtak, de most nem tudom, hogy van.
2016. febr. 22. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:
ha sérült a gyermek akkor igen adnak, mi is kapunk, de ehhez kell egy papír a nevelési tanácsadóból amit leadsz az OEP-nek ,ezután az iskola havi szinten kiad egy igazolást hány napot volt a gyermek az adott hónapban iskolában ezt kell leadni és utalják a pénzt
2016. febr. 22. 12:33
 3/6 A kérdező kommentje:
A szakértőitől is jó a papir?(autizmus).
2016. febr. 22. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:
van egy nyomtatvány amit kitöltenek és abba benne van hogy jár-e vagy sem utazási költség, nektek biztos jár hisz nem városon belül laktok, csak kérjétek... nem elég csak a szakértői vélemény, a papíron rajta kell lennie annak hogy ez jár nektek :) én 5 perc alatt intéztem ezt el ,csak bementem érdeklődni mi kell hozzá, erre már töltötték is ki nekem a papírt... :)
2016. febr. 22. 21:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm NEKTEK a válaszokat!
2016. febr. 23. 08:53
 6/6 anonim ***** válasza:
A Szakértői Bizottság által adott igazoláson rajta kell lennie, melyik iskolába, milyen közlekedéssel, hány fő kísérővel irányították a gyereket. Ha ezek rendben vannak, természetesen jár a ktg térítés, napi 2x oda-vissza, a legrövidebb tömegközlekedési km-rel számolva, tehát nem benzinktg-et fizetnek, erre számíts. Ha van még kérdésed, privátban írj.
2016. febr. 24. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!