Hol kell igazolást igényelni emelt csphez krupp esetén?
A mellékletben konkrétan nem írja a kruppot, de a listából valamelyiket meg kell állapítania a szakorvosnak és azt hivatalos dokumentumban igazolni. Mivel szakorvosi hozzáértés szükséges a diagnózishoz, ez az első lépés. A kódokat ők már ismerik és tudnak válaszolni, hogy a listán szerepel-e a krupp valamilyen szakmai megnevezéssel (szerintem egyébként nem, de nézzen rá szakorvos).
én úgy tudom,hogy kruppra nem jár.
Hol hallottad ezt,a listában nem szerepel?
érdekes amit írsz, soha nem hallottam erről, pedig van egy kruppos 6 évesem akivel évente járunk tüdőszanatóriumba.
barátnőm ennyi idős lánya szintén kruppos, neki asztma gyanúja van, ő sem kap emelt csp-t, pedig ők telenként többször vannak kórházba :(
majd ha kiderítetted, írd meg. amúgy nem hiszem, hisz a neve is az, hogy "tartósan beteg családi pótlék" (az emelt az az egyedülállóknak jár), a krupp meg tipikusan az amit kinőnek, állítólag 5-6 éves korra, nekünk mondjuk nem jött be, sokan meg azt írják, hogy 3 éves kor után nem volt rohamuk.
na mindegy, ha jár akkor légyszi írjál, én se vagyok a pénzem ellensége :D
Hogyhogy milyen szakorvos? Fül-orr-gégész, hiszen oda tartozik, mivel a gégefő/garat szűkül le ilyenkor.
Urológushoz mégse viheted légzési problémával.
"A korhazban hallottam."
Kitől? Orvostól?
A kruppra nem jár emelt családi pótlék,akkor sem ha szakorvos állapítja meg,mivel nem tartós betegség!
Ez tuti!
Lányom havonta kórházban volt vele,minden vírus kruppba torkollott,mindenhova vittem ,de hiába.Pedig a gyes lejárta után még otthon kellett maradnom vele mert olyan szarul volt . 0 ellátás mellett.
Úgyhogy neki se indulj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!