Lesz 13. Havi családipótlék vagy nem?
Te jó ég, nehogy már nekem ess, nem én találtam ki a törvényt..
És képzeld, én beteg gyereket nevelek, mégsem jár sem emelt, sem más ellátás, mert nem "eléggé" beteg.
(epilepsziás, reggel-este gyógyszerszedés, háromhavonta orvosi vizsgálat, vérvétel, nem veszik fel bármelyik közösségbe, 3 hónapig nem tudtam dolgozni, mert addig tartott a kiivizsgálás és gyógyszerbeállítás)
9-es, azon tartós betegségek, melyek után extra ellátások járnak, törvényben meghatározottak. Többnyire olyanok, amelyek miatt rendszeresen kórházi kezelésre szorul a gyerek, vagy mondjuk látássérült, mozgássérült a gyermek.
4-11 voltam.
Az anyagi helyzetetek mikor lett ilyen szoros?
Mindig ott van lehetőségként, hogy képezzétek magatokat és idővel jobban fizető állást találjatok. Nem az állam dolga a gyerekek miatt keletkező költségeket fedezni.
A három gyereket ti vállaltátok - feltehetően hasonló bevételre, mint ami most van - így ebből kell gazdálkodnotok.
10. Egyetértek veled!!
Nem veszek a gyerekeknek többezer forintos játékot!!
Egymástól öröklik a kicsik a játékokat!!
ha nem futja háromra akkor talán nem 3-at kellett volna szülni.
majd gyűjtést szervezünk neked, ok?
Egy egyszerű kérdést tettem fel!
Köszönöm a válaszokat!!
És azt gondolom hogy senkinek semmi köze az életemhez életünkhöz nincs anyagi gondunk csak kérdeztem!
Ezért nem kell más életébe belemászni !!
Témát lezártam!!
Fel vagy hàborodva, mert nincs 13. havi csp, mert nem megfelőek az anyagi körülményeitek? Értem én, hogy nehéz, de senki nem kötelezett titeket 3 gyerek vàllalàsàra, vagy arra, hogy ne képezzétek magatokat, ne keressetek màs munkàt
. Ez a ti felelősségetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!