Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Most tisztázzuk már végre...

Most tisztázzuk már végre mikor lesz a számlán a családi?

Figyelt kérdés
2015. aug. 14. 21:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
69%
lehet épp egy számítógépes tanfolyamra akar beiratkozni, ahol megtanítják neki az internet használatát, hogy végre kinyíljon előtte a világ és megtudja nem csak a gyik meg facebook létezik s akkor végre nem kell ilyen tirpák emberekkel szóba állnia mint amilyenek mi vagyunk mert magától is megtalálja a választ a kérdéseire :)
2015. aug. 14. 22:58
 12/28 anonim ***** válasza:
76%
Mondjuk nem mindenkinek 12ezer a csp, 3 gyereknél már 48ezerről beszélünk. De ettől függetlenül már ahogy a kérdés hangzik elég gáz ("tisztázzuk már végre"), miért nem lehet "szépen" megkérdezni, ha már annyira fontos? Arról nem beszélve, hogy már tényleg meg lett itt tárgyalva, hogy mikor jön, szóval nincs is már mit tisztázni. Csak venni kéne a fáradtságot, és kicsit olvasgatni. De könnyebb újra és újra ugyanazt megkérdezni, utána meg háborogni és tirpákozni a másikat.
2015. aug. 14. 23:05
 13/28 A kérdező kommentje:

Szerintem abszolut normálisan kérdeztem!

Köszönöm e sok érdekfeszítő és kedves választ!! Szerintem aki ide most irt vàlaszt rohadtul gondolkodjon el a maga válaszát ami adott!!

Mert igencsak bunkó amint irtam is mert nem tudhatja senki milyen anyagi helyzetben van az aki irja a kérdést!!

Szégyeljétek magatokat mind!!!!!!

Kérdés törölve továbbiakban nem kívánom elolvasni!!

2015. aug. 14. 23:23
 14/28 anonim ***** válasza:
90%

Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.

Kérdező, minden megnyilvánulásod arrogáns.

A családit jóval előbb a megszokottnál, aug. 27-én utalják.

2015. aug. 14. 23:40
 15/28 anonim ***** válasza:
45%

Nem értem azokat az embereket akik itt élik ki a feszültségeiket és minden kérdésnél beszólogatnak.

Miért nem lehet normálisan válaszolni? Igen, rákereshetne Googleben, de az itteni kérdések 90%- a ilyen. Akkor az oldal is felesleges ti meg hol adnátok ki magatokból a rosszindulatot?

2015. aug. 15. 03:43
 16/28 anonim ***** válasza:
71%

mi a tirpák és a bunkó abban, hogy a gyk nem tisztázásra való?

Ott a kormányhivatal oldala, egyszerű, világos, hivatalos. Tudomásul veszem, hogy van, akinek szinte ez az összes pénze (azt hagyjuk, hogy miért nem vásárolt a júliusiból, mi van, ha most nem utalnak előbb), de pont neki lenne fontos, hogy pontos és hiteles infója legyen.

2015. aug. 15. 06:18
 17/28 anonim ***** válasza:
25%
Húúú de sok besavanyodott pics4 jár ide. Azok a kommentek hihetetlenek. :D Nevetnem kell mindenkin komolyan olyan szánalmasak sokan. Nem csak erre a kérdésre értve, sok másikra is. Otthon vmi nem stimmel? Az ember nem teszi meg azt amire vágytok? A gyerek az idegeiteken táncol? Jó ide jönni dühöngeni? Nagyobb öröm sose érjen senkit. :D
2015. aug. 15. 08:04
 18/28 anonim ***** válasza:
37%

Nekem pl 64 000 Ft a családi.

Nem tudni, kinek miért kell, bár az iskola és óvodakezdés nyomós indok. Ne a kérdezőt bántsátok!!!!

Én most mentem vissza dolgozni a gyerekek mellől, a családim töb szörösét keresem, de ha csak gyesen lennék, bizony én is várnám.

2015. aug. 15. 08:39
 19/28 anonim ***** válasza:
43%
GYES meg CSP annyi,mint csepp a tengerben.Persze biztos nyomós indoka van a kérdezőnek arra,hogy várja.Mi meg,akik nem vàrjuk hajunkat tépve,örüljünk.
2015. aug. 15. 08:43
 20/28 A kérdező kommentje:

Nagyon szèpen köszönöm a legutobbi válaszokat látjátok akik bunkón válaszoltak így is lehet!!

Köszönöm aki megértett!!

Az a baj hogy fel kéne már fognom, csak mindig reménykedek abba hogy tudnak kötöszködés és sértegetés nélkül válaszolni az emberek!!

A baj az hogy én túl lelkis vagyok és ilyenkor napokig rágódom az ilyen paraszt beszólások miatt!!!

2015. aug. 15. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!