Most tisztázzuk már végre mikor lesz a számlán a családi?
Szerintem abszolut normálisan kérdeztem!
Köszönöm e sok érdekfeszítő és kedves választ!! Szerintem aki ide most irt vàlaszt rohadtul gondolkodjon el a maga válaszát ami adott!!
Mert igencsak bunkó amint irtam is mert nem tudhatja senki milyen anyagi helyzetben van az aki irja a kérdést!!
Szégyeljétek magatokat mind!!!!!!
Kérdés törölve továbbiakban nem kívánom elolvasni!!
Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
Kérdező, minden megnyilvánulásod arrogáns.
A családit jóval előbb a megszokottnál, aug. 27-én utalják.
Nem értem azokat az embereket akik itt élik ki a feszültségeiket és minden kérdésnél beszólogatnak.
Miért nem lehet normálisan válaszolni? Igen, rákereshetne Googleben, de az itteni kérdések 90%- a ilyen. Akkor az oldal is felesleges ti meg hol adnátok ki magatokból a rosszindulatot?
mi a tirpák és a bunkó abban, hogy a gyk nem tisztázásra való?
Ott a kormányhivatal oldala, egyszerű, világos, hivatalos. Tudomásul veszem, hogy van, akinek szinte ez az összes pénze (azt hagyjuk, hogy miért nem vásárolt a júliusiból, mi van, ha most nem utalnak előbb), de pont neki lenne fontos, hogy pontos és hiteles infója legyen.
Nekem pl 64 000 Ft a családi.
Nem tudni, kinek miért kell, bár az iskola és óvodakezdés nyomós indok. Ne a kérdezőt bántsátok!!!!
Én most mentem vissza dolgozni a gyerekek mellől, a családim töb szörösét keresem, de ha csak gyesen lennék, bizony én is várnám.
Nagyon szèpen köszönöm a legutobbi válaszokat látjátok akik bunkón válaszoltak így is lehet!!
Köszönöm aki megértett!!
Az a baj hogy fel kéne már fognom, csak mindig reménykedek abba hogy tudnak kötöszködés és sértegetés nélkül válaszolni az emberek!!
A baj az hogy én túl lelkis vagyok és ilyenkor napokig rágódom az ilyen paraszt beszólások miatt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!