Normális, hogy ebben a hónapban is jött a családi? Végeztem a sulival
Úgy tudom, csak júniusig járt volna, nem? Nem tanulok tovább nappalin, így szeptembertől se leszek majd jogosult rá.
Vissza kell utalni az ehavit, mert az ő hibájuk volt, vagy nekem kellett volna szólnom, hogy leérettségiztem? Nekem azt mondták, hogy ezt a suli intézi.
Én úgy tudom, hogy a szüleidnek kellett volna lemondani a családi pótlékot, ha teljesen végeztél a sulival és nem tanulsz tovább. Legalábbis sógornőmnek maga kellett lemondani a gyerekei után, mikor azok befejezték a sulit.
Bár, most még a júniusi családi pótlékot kaptad, tehát szerintem az még jár. Mindig utólag utalnak. Viszont, jobb, ha az, akinek a nevén van a családid, bemegy a legközelebbi kormányhivatalba és megkérdezi, hogy is van pontosan, nehogy jövő hónapban is utaljanak, mert akkor tényleg vissza kell azt már fizetni.
Jól kaptad.
Mivel júniusig járt, ezért most kaptad meg az utolsót. Mindig utólag utalnak. Ez, amit most kaptál a júniusi családi pótlék.
Jövő hónap elején már nem utalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!