Nekem is új hír, de nagyon örülök neki.
Én viszont ebből is tartom el a gyerekem és magam.

Általában így szokott lenni ünnepekkor és év végén.
Nekem is mindegy, ez a pár nap nem oszt, nem szoroz.
Viszont azoknál a családoknál, ahol sajnos a hó eleji pénzeket sem sikerül beosztani, még január végén-február elején is "ihatják annak a levét", hogy előre megkapják, elverik (vagy sajnos csak simán megélhetésre költik) a korábban érkező családi pótlékot.
Nagyon együttérzek azokkal, akiknek gondot okoz pár nap ide vagy oda egy 12 eFt/gyermek összegnél- de azt is látom a környezetemben, hogy sok (NEM MINDEGYIk!) családnál bizony a vásárlási szokások, alapvető pénzügyi kultúra, szenvedélyek finanszírozása (cigi, ital, drága mobil, számítógépes játék), de akár a karácsonyi ész nélküli költekezés- hitelből stb. is mindennapos- kicsit több tervezéssel, józan ésszel nem mindenhol lenne ekkora gond ekkora összegnél.
Nem függök ettől az összegtől, nem ettől lesz étel az asztalon hó végén, csak meglepett a dolog.
Sajnálom én is azokat, akiknek minden Ft ennyire számít és örülök neki, hogy akkor nekik ennyivel könnyebb lesz.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!