Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Lessz családi potlék hammarabb?

Lessz családi potlék hammarabb?

Figyelt kérdés
januárba 1 2szünnap 3.ka meg szombat 5 ke hétfö az már nwm tulkésö utalni??

#családi pótlék #január #utalás december
2014. dec. 1. 07:35
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem lesz.
2014. dec. 1. 07:39
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
December elseje van! Mit foglalkozol még a januári utalással? Tanulnál meg inkább helyesen írni!
2014. dec. 1. 07:47
 3/10 A kérdező kommentje:
ne velem foglalkoz ,inkább te ne is irj ide
2014. dec. 1. 08:04
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Ezt a kerdest minden nap felteszo vki, olvasd vissza, senki nem tudja. Hovd fel a MAKot es kiderul..
2014. dec. 1. 08:17
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
igen előbb fogják utalni
2014. dec. 1. 08:32
 6/10 anonim ***** válasza:
64%

Igen, nagyon valószínű, hogy előbb utalják, mivel igen jól írta, 5-én már késő az utalás, mivel a számlásoknak 5-én már a számlán kell a pénznek lennie.

Tehát szerintem 100%, hogy dec. 29-én vagy 30-án utalnak.

Most jöhet a sok okos anyuka lepontozni, akik annyira el vannak szállva maguktól, ha valaki családi pótlékról mer kérdezni, hogy inkább nekik kellene szégyellni magukat, mert ilyen meg olyan diplomájuk van, de viselkedni nem tudnak, azt várják itt, hogy kinek tudnak beszólni vagy más nyomorán nevetgélni vagy éppen kiosztani valakit, mert fel mert tenni egy kérdést, hogy mikor lesz családi pótlék.

De látom a diploma nem elég ahhoz, hogy normális választ adjanak. Csak nézzék meg a naptárt, számoljanak egy kicsit, aztán gondolkodjanak is. Na, meg nyomhatnak egy piros kezet is, mert attól sokkal jobban érzik magukat, annyira frusztráltak szegények. Gondolom sokan automatikusan azt írják, hogy nem lesz, meg inkább tanulj meg helyesen írni, aztán meg koppanak, mert nem mindig van igazuk, de azt megtanulták a híres egyetemükön hogyan is kell normálisan válaszolni egy kérdésre. Igaz, ma már minden hülye kap egy diplomát, ha fizet.

Amúgy köszönöm szépen boldogan normál anyagi keretek között megvagyok a gyerekeimmel és a párommal, de nyugodtan kössetek bele bármibe, ha attól bolgogabb lesz a napotok.

2014. dec. 1. 21:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Én ma reggel megkaptam számlára (Erste Bank)
2014. dec. 2. 16:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Az oké, de a kérdező a januári utalásról érdeklődött, vagyis a decemberi családi pótlékról kérdezett. Ezért írtam, hogy december van (kettes vagyok).
2014. dec. 2. 17:23
 9/10 anonim válasza:
52%
hihetetlen most kaptad meg,és máá az uj kell:))
2014. dec. 3. 13:45
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

Családtámogatási ellátások utalása december hónapban

A 2014. december hónapra járó családtámogatási ellátások utalása az ünnepnapok miatti munkarend változás miatt az alábbiak szerint valósul meg:

- a Magyar Posta a postai utalások teljesítését 2014. december 29- 30-a között teljesíti,

- 2014. december 31-én azok az ügyfelek is megkapják az ellátást, akik bankszámlára kérték az utalást.

Magyar Államkincstár

2014. dec. 4. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!