Mennyire jogos ez a banktól?
2 számlám van az adott banknál,az egyikröl vonják a lakáshitelemet,a másikra érkeznek a jövedelmek.
Most egy hét csuszásban voltunk a lakástörlesztővel,és ami a másik számlán volt pénz(többek közt gyerektartás ami oda érkezett) azta bank önkényesen átvezette a lakáshiteles számlára,és igy egy fillérem se maradt.Ezt mennyire tehetik meg??
teljesen rendben van, egyrészt ez van a szerződési feltételekben, másrészt értesíteniük kellett volna róla (pl. netbank üzenetben), valószínűleg ez meg is történt.
A hitel fizetése neked is nagyobb érdeked, mint az, hogy legyen szabadon elkölthető pénzed, és nekik is. tök logikus, ami történt.
Fizetem lassan 10 éve rendesen,az utobbi fél évben párom nem talált munkát,külföldön is megpróbálta,de nem jött össze,így egy keresetből éltünk,ezért volt a csúszás.
Most kezdett dolgozni,igy majd egyenesbe jövünk,na de aki hónapokkal csúszik már azokkal nem tesznek ilyet csak aki egy hetet?
sajna semmiféle támogatásra nem voltam jogosult,mert az meg az önkormányzatot nem érdekli h hitelem van,szerintük 120 ezerböl vígan él 3 ember.
Azért kiváncsi lennék a helyemben ki hogy reagált volna?hogy oldottátok volna meg a hó végét ha semmi segitség nincs?
(én most kértem fizuelőleget...ez van,máshogy nem ment...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!