Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Dubaiba menyi a családi potlék?

Dubaiba menyi a családi potlék?

Figyelt kérdés
2014. szept. 7. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

Ott nincs családi pótlék. :D

Ott milliókat osztogat a sejk, ad pénzt ha autót akarsz venni, kapsz házat is, ha a munkádban jól teljesítesz, akkor plusz pénzt ad csak úgy.

2014. szept. 7. 11:18
 2/7 anonim válasza:
62%
Eltart a férjed. Ha elveszti a munkáját van egy hónapja újat találni, ha nem sikerül kiutasitanak az országból.
2014. szept. 7. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

1.200.000.-

Most akkor kiköltözöl?

2014. szept. 7. 11:25
 4/7 anonim ***** válasza:
21%
Miért pontoztatok le? Van ismerősöm aki ott él, barmok.
2014. szept. 7. 11:26
 5/7 Yehudina ***** válasza:
Ezzel a lepontozassal én sem értek egyet. Egy kérdésre, ami egy szimpla magyar mondat angol fordítása volt, megadta valaki a pontos választ és kapott rá 68 pontot. Jómagam megerősítettem h a kérdezett mondatra semmi más válasz nem jöhet szóba, erre én kaptam valami 51 pontot. Jó lenne ezt a pontozás abbahagyni, mert sokszor szinte megalazo.
2014. szept. 9. 08:49
 6/7 zolika817 válasza:
Miért nem az ott élő ismesősöd kérdezed?
2014. szept. 18. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:
A segéllyel együtt adják. 20000 ft.
2014. okt. 7. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!