Asztmára emelt családi pótlék? Közgyógyigazolvány?
Figyelt kérdés
4éves lánykám asztmás.Flixotide-ot kap napi 2x1puff-ot megelőzésre,szükség esetére ventolin-t.
Nem régóta került megállapításra,hogy asztmás. 2 hónapja 10 hónapos többszöri befulladás után mondták ki,hogy asztmás a gyerek.
Többen mondták,hogy ebben az esetben járna emelt családi pótlék és hogy közgyógy igazolványt is kapna a gyerek.
Akinek asztmás a gyereke segítene,hogy tényleg jár-e? Nem túl bőbeszédű az orvosunk,én pedig attól tartok,hogy nem így van és nem igazán merek rákérdezni.
2014. aug. 12. 21:15
1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg a kezelő orvosotokat. Neki kell adni papírt amit elküldesz az Államkincstárhoz. De ha csak ennyi a tünete, nem jártok kórházba stb...nem fogod megkapni. Nekünk is Flixotide van napi 2X1, ha beteg és kell akkor Ventolin és ennyi. El is vettek mindent. Se emelt csp se közgyógy.
2/3 A kérdező kommentje:
Most mióta van flixotide azóta még nem voltunk bent..mondjuk nem is hiányzik..mert előtte minden második hónapban kórházba kerültünk...de hallottam,hogy nem mindenkinek jár,ezért is nem tudom,hogy egyáltalán felhozzam-e csütörtökön,amikor újra vinnem kell ellenőrzésre.Elég beteges alapból is,minden hónapban van 1-2hét..köszi szépen hogy írtál.
2014. aug. 12. 21:24
3/3 anonim válasza:
Igen, kérdezd meg, másképp hogyan fogod megtudni?
Tessék levetkőzni a nem merem hozzáállást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!