A Raiffeisen bank hogy utalja a Családit?
Ennél a banknál vezetem a számlámat ,ha pénteken utalják csak hétfőn lesz rajta?
Mert azt is hallottam hogy holnap utalják és pénteken lesz már rajta
Köszönöm előre is
Mindenhol ugyan úgy működik!
Minden hónap első munkanapján utalják,jelen esetben ez most péntekre esik és hétfőn lesz majd rajta a számlán!
Ja és nem a Raiffeisen bank utalja,hanem a MÁK!Neked csak ott van a számlád,ennyi.
Azért ne legyél már ennyire buta!
Én OTP-s vagyok, de ha pl. pénteken utal a m.helyem vagy a férjemé, akkor szombaton reggel 8-9 között jelez a telefon, hogy pénz érkezett.
De ez más utalásokkal is így van.
Ha hétvégén utalnak, akkor pedig természetesen csak hétfőn van a pénz a számlán.
A Raiffeisen bankos vagyok:kiegészíteném az eddigi hozzászólásomat:
ha pénteken utalnak családit,akkor csak hétfőn teszik a számlára a Rafinál,eddig mindig így volt.
Hát rohadjanak meg tényleg csak hétfőn lesz ebből pénz!!
Egy rohadt fillérünk nincs ,annyira kéne
Pedig mondjuk úgy tudom a 3-áig kéne utalniuk,úgy hogy fel is lehessen venni úgy értem
Nem a családi pótlékra kell várni!Nem a semmire kell szülni,aztán nincs ilyen gond!
Nem ők rohadjanak meg,hanem az aki a nincstelenségre vállalja a gyereket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!