Postások megkapják szerdán a családit? Csak egy tízezresem van már addig.
Figyelt kérdés
:(2014. ápr. 27. 12:27
1/14 anonim válasza:
Itt meg tudod nézni, elvileg csak ünnep után utalnak, a posta meg még később elvileg, szerintem rendezkedj be a 10 ezreseddel, ennyiből azért nem fogsz éhen halni addig.
2/14 anonim válasza:
3/14 anonim válasza:
Postán mindig később jön! Nem fog áprilisban kihozni a postás.
4/14 anonim válasza:
De, kiviszi a postás áprilisban, tévesen ne informáljatok már. Most 1-je miatt hamarabb van MÁK kifizetés, a számlások kedden kapnak, a postásoknak szerdán viszik !!
5/14 anonim válasza:
De volt már hogy valamilyen ünnep miatt előbbre hozták és akkor is a postai érkezett ki előbb
6/14 anonim válasza:
Sokan díjaznák azt a tizest. Valaki azt írta azt hiszem tegnap, hogy már csak 800Ft-ja van addig. Aztán mikor megtudta, hogy előbb jön a családi, akkor beközölte, hogy milyen jó, mert akkor legalább eltudnak menni valahova május 1-én. Érdekesen gondolkoznak egyesek...
7/14 anonim válasza:
A postásokét már 25-én útnak indították, gondlomom 30 -ig mindenki megkapja, a kártyásokét 29-én abból szerdán lesz valami.
8/14 A kérdező kommentje:
A 10 ezerből gyógyszert veszek igaz az nem aok lesz 2500-2600 ft a 5000-el megvtartozok a szomszédnak.
Na mit szólsz?
Gondolom erre màr nem fogszbreagàlni....
2014. ápr. 27. 15:31
9/14 anonim válasza:
Ez más, kérdező. Van olyan, hogy elfogy a penz a ho végére. De ha valaki igy jár, akkor ne azert varja a csaladit, hogy elmenjen belole szórakozni, hanem inkabb rakja félre, hogy legkozelebb ne kerüljön hasonló helZetbe.
10/14 anonim válasza:
Azt írtad, hogy 10 ezred van, amivel tartozol, az effektíve nincs, tehát 5000 ft-od van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!