Adott egy anyuka aki 3 gyermekét neveli egyedül (17000Ft/gyerek). Ha kapcsolata lesz és hozzáköltözik a párja akkor már nem veheti fel a családi pótlékot egyedülállóként?
Köteles bejelenteni, hogy már nem egyedülálló? Mi számít egyedülállónak az állam szerint?!
Elvileg ha hozzá költözött a párja akkor nem is veheti fel egyedülállóként a pénzt?
Valaki tudja hogy van ez? Mit mond a törvény? Bűnt követ el ha mégis az egyedülállóknak járó pénzt veszi fel a 3 gyerekre?!
(Egyik gyerek sem a mostani párjától van!)
A kérdést nem magam miatt tettem fel, nem rólam szól..
Igazából hosszú történet lenne elmesélni az egész történetet de rengeteg rosszat tett velem és a családommal, és ezen gondolkodom vajon miért legyen neki jó... Főleg ha ezzel törvénysértést követ el és jogtalanul vesz fel ekkora összeget... :/
Kedves 14:43-as!
Ez nem olyan egyszerű dolog ahogy te gondolod...
Szerintem ha feleannyit tenne veled bárki is mint ez a nő velünk akkor már rég nemhogy ilyenen gondolkoznál mint most én, hanem valószínű már rég lecsaptad volna.. Mert ettől a nőtől kinyílik a bicska az ember zsebében.. Na arra pedig én nem süllyednék le hogy bepiszkoljam vele a kezem..
Képzeld el, hogy nem szóltunk hozzá és mégis olyanokat művelt/művel, hogy az már a durva határokat feszegeti..
Te mit tennél (és ez csak egy gyenge példa a műveiből) ha sétálnál az utcán és neked menne egy vadidegen nő (akit ő bujtott fel) és azt sem tudod köpjél vagy nyeljél?! Azt sem tudod ki az, de ő megy neked...
Szóval nem egy egyszerű dolog ez...
Sokat nem oszt nem szoroz, mert ha nem tudja így igénybe venni, akkor 3 gyereknél így is 3*16.000.
Tehát 3000 FT-ot bukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!