Milyen papírokat, dokumentumokat kell benyújtani ahhoz, hogy megkapjam az egyedülállóknak járó családi pótlékot?
a csp igénylész a mákhoz kell elküldeni (8050 szfvár pf.:387) a 16os pontnál kell beírni hogy hajadon vagy elvált vagy külün élő és hogy mikortól. esetleg írsz mellé egy nyilatkozatot hogy x időponttól teljes mértékben egyedül neveled és fogod nevelni a gyereket
meg a szig és lakcím kártya másolatát
ha kell még help írj rám priviben, segítek
13700 az emelt csp.
kell a formanyomtatvány, a szülő személyijének és lakcím kártyájának másolata, és a baba tajkártyájának és lakcímkártyájának a másolata, + nekem pótlásba kértek egy igazolást hogy egyedül nevelem, mert nem írtam dátumot hogy mikortól vagyok egyedülálló.
A lakcímet átjelentetted, amikor költöztetek??
Ha nem, akkor először azt kell átjelentened, ők a folyósítást automatikusan átadják egyik megyétől a másiknak.
Amikor bemész átjelenteni, akkor szólsz, hogy nyilatkozni szeretnél egyedülállóságról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!