Mennyi idő alatt intéződik el a családi pótlék igénylése?
Figyelt kérdés
Szeptember végén szültem, október közepén, egyszerre nyújtottuk be a csp és az egyszeri anyasági igénylését. A csp-t számlára kértem, az anyaságit postai úton. Tegnap hozta is a postás a pénzt, de a csp-t ma reggel csak a 2 nagyobb gyerkőcre kaptam meg.2013. okt. 31. 11:37
1/7 anonim válasza:
Szia. Én is hasonló cipőben vagyok mint te. okt 8-án szültem és kb. a hó közepén tudtuk intézni a papírokat. Ma én is csak a 2 nagyobb gyerekre kaptam meg a családit. Anyaságit még nem is kaptam. Bocsi ha nemtudok segíteni de ha te megtudsz valamit légyszi szóljál. köszi.
2/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam hívni a MÁK-ot, de nem vették fel. Hétfőn rákérdezek, és megírom majd mit mondtak.
2013. okt. 31. 15:07
4/7 anonim válasza:
A családi pótlék esetén 30 nap az ügyintézési határidő. Majd visszamenőleg megkapod még biztos nem bírálták el, főleg ha október közepén igényelted.
5/7 anonim válasza:
én augusztus 15-én szültem és szeptember végén tudtunk menni intézni a papírokat. Az anyaságit hamar megkaptam én is postán kértem. A családit azóta sem...
6/7 A kérdező kommentje:
Ma sikerült elérnem a MÁK-ot. A mi kérelmünk mér elbírálásra került, a mai nap folyamán utalják is a különbözetet, holnap a számlámon lesz.
2013. nov. 5. 10:20
7/7 anonim válasza:
Szia. Első v. vagyok. Köszi az infót. Jó lenne ha nekem is utalnák a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!