Tényleg megkapjuk a családit utalással még ebben a hónapban?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__gyas-g..
Itt többen állítják, hogy korábban fognak utalni.
Most tényleg ennyire le kell nézni azt aki várja a családit??? Igen én is várom. Egyedül álló anya vagyok, egy albérletben! Dolgozok! Tehát nem az állam szaros 13 forintjából akarok megélni! De igen is jól jön ez a pénz, akkor is ha szinte semmire nem elég. Elhunytak a szüleim és a nagyszüleim is. Vidéken lakok, ők Pesten vannak eltemetve. Ha jönne a családi fel tudnánk utazni halottak napjára, sajnos az októberi fizumból nem tudtam spórolni, mert a kicsi beteg volt és a gyógyszer fontosabb! Ha nem küldik akkor kénytelen leszek itthon gyújtani egy gyertyát, ami persze nem tragédia, de jól esne a lelkemnek kimenni a temetőbe. Ezt el kell ítélni? Ezért bárkit is le kell nézni? Szerintem nem. Éhen nem fogunk halni, van mit enni. Nem erről van szó.
Az állam szégyellje magát. Nem azért mert ilyen kevés a családi, sőt én azt sem bánnám, ha nem lenne. Legyenek tisztességes bérek. Nevetséges a minimálbér az árakhoz és rezsihez képest! Én havi 14000 forintot keresek + családi. Ez jó fizetésnek számít. De kinek? Éppen kijövünk belőle, főleg a horibilis gázszámlákkal. Senkit nem ítélek el, azért mert szegény, főleg akkor nem ha dolgozik! Gyed-en van. Szóval az a lényeg, hogy én sem bánnám ha hamarabb jönne a családi!
Családtámogatási ellátások előrehozott utalása
A Kincstár ezúton tájékoztatja minden érintett ügyfelét arról, hogy a 2013. október havi családtámogatási ellátások kincstári utalására 2013. október 30-ig kerül sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!