Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Kaptatok ma már családit?

Kaptatok ma már családit?

Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 09:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
55%
Nezd, marhara nem erdekel, hogy hiszel e nekem, vagy sem, tetszik e vagy sem, nekem ma reggel 7kor jott az sms, hogy a szamlamra megerkezett a csaladipotlek. puszillak
2013. szept. 2. 13:11
 12/24 anonim ***** válasza:
60%

Leszarom hogy megkaptad vagy nem, engem nem érdekel igazán, nekem ráér, ha holnap kapom meg akkor is! De te csak lázítani akarod a jónépet! Mint írtam, biztosan tudom hogy ma nem kaphattad meg hiszen csak ma indították az utalásokat, úgyhogy reggel 7-kor még nem lehetett a számládon a pénz. (hogy tudd az édesanyám az államkincstárnál dolgozik)

Csókoltatlak ;)

2013. szept. 2. 13:18
 13/24 anonim ***** válasza:
Puszilom edesanyadat es koszonom neki, hogy ezek szerint velem es a masik valaszadoval csakazertis, hogy minimum teged bosszantson, kivetelt tett :)
2013. szept. 2. 13:20
 14/24 anonim ***** válasza:
55%

Azt hiszed nem tudom, hogy csak azért írod ezeket hogy bosszants (engem és másokat is)? Engem nem tudsz ezzel felbosszantani :) Nevetek rajtad hogy ilyen primitív vagy...

De legyen! Csak azért hogy te ma reggel kaphass családit, valaki bement tegnap az államkincstárhoz és a tiédet elutalta :)

2013. szept. 2. 13:23
 15/24 gyilokcica ***** válasza:
100%
Én is megkaptam 11 körül. AXA
2013. szept. 2. 13:36
 16/24 anonim ***** válasza:
Na, gyilokcica, mindjart kapsz te is a kedves allamkincstaros anyukastol :D
2013. szept. 2. 13:40
 17/24 gyilokcica ***** válasza:
73%

Jaj ne, akkor inkább nem kaptam meg, sőt gyorsan visszautalom.

Amúgy mindig ez van hó elején, felteszik a normális kérdést, válaszolnak rá normálisan, és mindig jön egy aki szerint itt mindenki hazudik. :)

2013. szept. 2. 13:43
 18/24 anonim ***** válasza:
70%

Egyetértek azzal a válaszolóval, aki azt írta hogy ma senki nem kaphatott családit! Nem értem miért kell az embereket lázítani?? Olyan nincs, hogy egyik megkapja ma a másik meg csak holnap! De lehet ti kivételek vagytok!

Én akárkivel beszéltem ma, még senki nem kapott családit! Az államkincstárral is beszéltem és ott is azt mondták, hogy ma indították az utalásokat, és holnap reggel kap mindenki családit!

2013. szept. 2. 13:45
 19/24 gyilokcica ***** válasza:
Én meg több embert ismerek, akik mindig megkapják még az utalás napján. Sokszor a fizetésemet is 4.-én kapom este 8 körül, holott másnap délelőtt kéne. Nem csak a MÁK-on múlik, hanem az adott bankon is.
2013. szept. 2. 13:48
 20/24 anonim ***** válasza:
Na, kulon neked megneztem, hogy az elmult par honapban mikor erkezett meg a csaladi:aprilis 02, kedd, majus 2 csutortok, junius 3 hetfo, julius 1 hetfo es augusztus 1, csutortok. Orulsz?
2013. szept. 2. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!