Kaptatok ma már családit?
Leszarom hogy megkaptad vagy nem, engem nem érdekel igazán, nekem ráér, ha holnap kapom meg akkor is! De te csak lázítani akarod a jónépet! Mint írtam, biztosan tudom hogy ma nem kaphattad meg hiszen csak ma indították az utalásokat, úgyhogy reggel 7-kor még nem lehetett a számládon a pénz. (hogy tudd az édesanyám az államkincstárnál dolgozik)
Csókoltatlak ;)
Azt hiszed nem tudom, hogy csak azért írod ezeket hogy bosszants (engem és másokat is)? Engem nem tudsz ezzel felbosszantani :) Nevetek rajtad hogy ilyen primitív vagy...
De legyen! Csak azért hogy te ma reggel kaphass családit, valaki bement tegnap az államkincstárhoz és a tiédet elutalta :)
Jaj ne, akkor inkább nem kaptam meg, sőt gyorsan visszautalom.
Amúgy mindig ez van hó elején, felteszik a normális kérdést, válaszolnak rá normálisan, és mindig jön egy aki szerint itt mindenki hazudik. :)
Egyetértek azzal a válaszolóval, aki azt írta hogy ma senki nem kaphatott családit! Nem értem miért kell az embereket lázítani?? Olyan nincs, hogy egyik megkapja ma a másik meg csak holnap! De lehet ti kivételek vagytok!
Én akárkivel beszéltem ma, még senki nem kapott családit! Az államkincstárral is beszéltem és ott is azt mondták, hogy ma indították az utalásokat, és holnap reggel kap mindenki családit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!