Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Hozza ma a csaladit postas?...

Renkab kérdése:

Hozza ma a csaladit postas? Gondolom, mert holnap ballagas az oviban.

Figyelt kérdés

2013. jún. 6. 07:45
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Van még cég ami készpénzben fizet.Közfeladat ellátó vagyok .
2013. jún. 11. 21:34
 22/23 anonim válasza:
100%

Én egy olyan munkahelyen dolgozom ahol 1700 dolgozó van. Érdekes lenne,hogy ha aki osztogatná a fizetést jönne minden hónabpa a 300 millióval a zsebébe osztogatni:)

Egyébként a csekkes befizetéssel kapcsolatban:

Sok "szolgáltató" ad kedvezményt mert átautalással fizetsz. Gondolok itt a biztosítókra. Sajnos a közüzemi szólgáltatók nem ennyire rugalmatlanok. A postáról egyébként levél/csomag küldés jut eszembe mert a postának az a feladata, ehelyett aki sorban áll a pultnál 10-ből 9 lobogatja a csekkeket és miattuk kell hosszú sorokat kivárnom, hogy levelet adjak fel, mert hát a posta nem arra való?!

Én 5 éve nem adtam fel csekket. Megbüntettek a parkolásért még aznap este átultam, súlyadót átutaltam, biztosítást utalom, közüzemi dolgok csoportossal mennek. Ja, csoportos: van egy bank ahol be lehet állítani, hogy ha le akar venni pénzt a közüzemi szolgáltató akkor küld egy SMS-t, hogy ennyit akar leemelni és válaszoljak SMS-ben ha nem szeretném 24 órán belül. Ha nem válaszolok akkor megy az utalás. Ezt azért írom mert sokan nem szeretik mert akkor levesznek olyan pénzt ami esetleg nem jogos. A bank nevét nem írom, mert sokan utálják, de a Zöld színről eszébe jut mindenkinek. SZóval mindenre van megoldás, a csekket el kellene felejteni. Persze a nyugdíjas 80 éves kapja meg postán, mert ő úgyis otthon van ráér és nehezen tudom elképzelni az automata előtt. De fiataloknak családi pótlék egyebek az hülyeség készpénzbe. Vissza kellene szorítani a készpénz forgalmat. Bár jelenlegi kormányunk nem sokat tesz érte sőt a tranzakciós adóval csak elősegíti

2013. jún. 13. 10:18
 23/23 anonim válasza:

Már én is szinte mindent átutalással intézek. Nem kell papírhalmokat tárolgatni, nem kell sorban állni a postán, bármikor, akár hajnali 1-kor is átutalhatom a kívánt összeget. És hát nézte már valaki, pl. a mobilszolgáltatók által küldött sárgacsekk számlarészletezőjét? Papír alapú befizetés plusz 125 Ft.

Miért utálják ennyien a zöld színű bankot, én már több, mint 10 éve náluk vezetem a folyószámlámat. Rengeteg automatájuk van, vannak helyek, ahol még vasárnap is nyitva vannak. Eddig minden problémámban készségesen segítettek (még a deviza alapú hitelemben is, más bank már régen a földbe döngölt volna)

2013. jún. 20. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!