Hogy tudom igényelni a családi adókedvezményt?
Figyelt kérdés
Anno a férjem vette igénybe. Szétmentünk, el is költözött. A gyerekeket én nevelem gyerektartást sem fizet. Szeretném a családi adókedvezményt én igénybe venni, mi ennek a menete?aug. 24. 08:04
11/14 anonim válasza:
9, kivel?
A tényleges életközösség számít, nem az, hova szól a lakcímkártya.
Ha fél évig együttélés után csináltat lakcímkártyát, és arra a fél évre felveszed az egyedülálló csp-t, törvényt szegsz.
12/14 anonim válasza:
11-es: A második gyermekem apjával.
Azt a hivatalos szerv ( pl NAV) honnan tudja, hogy életvitel szerűen hol laksz? Ha nincs tartózkodási helyednek bejelentve.
13/14 A kérdező kommentje:
A házasság még fennáll, de életvitelszerűen már 4 hónapja külön él tőlünk.
Hol, melyik szervnél kell érdeklődni a pontos menetről? Hogy mik a lehetőségek és mi a menete az igénylésnek?
aug. 24. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!