Ha betölti a hatot, de nem iskolás akkor tényleg van valami intéznivalóm a családi miatt?
Nekem az első kettő kezdte később a sulit. Az elsőnél az ovis étkezéshez kellett MÁK igazolás a 3 gyerekről. Ez 8 éve volt. Mikor bementem, szóba került, hogy ovis étkezéshez kell és hogy még ráhúz 1 évet. A hölgy megörült, hogy szóltam, bepötyögött valamit a gépbe és mást a kutya nem kért tőlem. Ebből kiindulva, mikor a középső is csúsztatott egy évet, akkor betelefonáltam a MÁK-hoz, hogy megkérdezzem, mit kell tennem. Az ügyintéző beazonosított, majd beírt valamit a rendszerbe és köszönte, hogy szóltam, azt mondta, sokan nem teszik. Ennyiben maradtunk. Semmi egyéb igazolást nem kértek tőlem. Mikor következő évben is csúsztatott egy évet (adhd-s, beszedfogyatekos, 5 évig járt oviba), akkor már csak annyit mondtak telefonon, hogy köszönik, de be van írva.
Szerintem te is eressz meg egy telefont, talán ők tudnak felvilágosítást adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!