Ha a gyerekvállalás nem pénzkérdés, akkor miért várja mindenki összetett kézzel és reszkető inakkal minden hónapban a családi pótlékot?
Figyelt kérdés
2022. dec. 4. 16:25
11/25 anonim válasza:
Drága, gyerekeseknek is annyi a kávé pénz 😂 Ki mondta neked, hogy nem pénz kérdés is a gyerekvállalás. Dehogynem, láthatod, a macskáid eledele is milyen drága lett, na gondold el, mennyibe lehet egy gyerek. Ki várja remegve? Most olvastál valahol 2 posztot, hogy mikor érkezik, nem biztos, hogy remegnek érte.
12/25 anonim válasza:
Dehogynem pénzkérdés. Nagyon is. Egy család jóval többet költ el per koponya (és ezzel jóval több áfát is fizet, amiből rémesen keveset csurgat vissza az állambácsi). Szingli gyerektelenként a törtrészét nem költöttem, mint most.
Nem várom remegve a csaladit (ami már rég megérkezett), de tudod: ha adnak fogadd el, ha....
13/25 A kérdező kommentje:
Az cseszte fel az agyam, hogy egy másik kérdésnél - már meg nem keresem, melyiknél, de mai - konzekvensen lepontozták azokat, akik szóvá merték tenni, hogy csupasz seggre, anyós nyakára nem kellene szülni. A babamama kérdéskörben meg állandóan ez a téma, hogy mikor jön a mani. Szóval ne gyertek nekem azzal, hogy ez sehol nincs így, mert ez egyszerűen kamu. Nem kell szégyellni, ez egy névtelen fórum.
2022. dec. 4. 19:17
14/25 anonim válasza:
Az írásod szerint gyerektelen vagy és nem is akarsz. Meséld már el, miért jársz fel, gyerekes fórumokra, hogy aztán azért panaszkodj, hogy felcseszik az agyad? Tényleg érdekel?
15/25 anonim válasza:
Az a bajod, hogy nem bírod felfogni, hogy csak a rinyálók írnak ki posztot. Akik nem várják reszkető inakkal, azok nem fognak erről posztot írni. Nyugodj meg, 1 rinyálóra jut 1000 nem rinyáló.
16/25 anonim válasza:
Na, ma is megtudtam valamit 😂 Mégpedig azt, hogy összetett kézzel és reszkető inakkal várom minden hónapban a családit 😂 Reszkető inak... Istenem, milyen költői.
17/25 anonim válasza:
Ismerem ezt a réteget sajnos. 8-10 kölyök, az csak kb 120 rongy, ha "egyedülálló" akkor lehet kicsivel több. Hónap közepén már lehet remegni hogy mikor jön a következő. De én egyiket se sajnálom, azt is megvonnám tőlük, meggondolnák megszülik e a 11. purdét.
18/25 anonim válasza:
Talán azért lettél lepontozva, mert ez nem likeverseny
Nem ez volt a kérdés/ kérés, hogy véleményezd a gyerekvállalásuk átgondoltságát.
Amúgy nekem azért fontos, mert ez az amit nem lát a férjem.
Mmint nem tudja megnézni netbankon, hog hova ment.
Ebből veszem általában az ajándékàt, nem csak most, hanem mindig, ha meg akarom lepni valamivel🙃
De nem remegve várom..
19/25 anonim válasza:
Ui
A gyerekvállalás 80% pénz kérdés
20/25 anonim válasza:
Miért, mindenki reszketve várja? Érdekes, én nem, a környezetem sem. Talán ha nem a gyakorin próbálnál társadalmilag reprezentatív kutatást csinálni, akkor nem írnál ki ilyen áltlánosító kérdéseket. Kelj fel és élj! Annyira szánalmas, hogy sokaknak ez a szórakozása, hogy pulyázik meg baromságokat írkál egy olyan kategóriába, amihez amúgy semmi köze. Tényleg nem érzed hogy ez milyen szomorú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!