Van erre valami megoldás?
Röviden : anyukámmal élek együtt aki segélyekből tartja fent magát, skizofrén is, tudja kb az egész ház, mert botrányos amit művel, sőt már a gyámhivatal is kapott erről bejelentést 2 éve. Védelmébe vétel kb semmit sem ért. Lakástörlesztő részletet én fizetem a saját fizetésemből mert szombaton és vasárnap is dolgozom suli mellett.
Családi és gyerektartást sajnos ő kapja meg. Nos a probléma az, hogy folyton elszórja ezeket a pénzeket mert állandóan elutazgat belőle ide oda amodda, unokáinak vesz belőle dolgokat. Másik fia kihasználja az anyját sőt sokszor ellenem hergeli hogy dobjon ki stb. Jeleztem gyámhivatalnak és a gyermekjóléti szolgálatnak hogy baj van hiszen egy éve fenn áll legalább ez a helyzet. Élelmiszer és segélycsomagokat ajánlottak amit amúgy anyám kapna meg de elutasítottam. A nekem járó pénzeket egy beteg ember kapja meg aki folyamatosan csavarog, képzelődik nincs felelősségtudata, és én éhezek miatta, miatta nem tudok úgy fókuszálni a sulira sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!