Szja visszatérítés jön szerintetek a héten vagy csak hétfőn ha bankszàmlàra jön?
Figyelt kérdés
Így, hogy ezt kapjuk akkor a családi adókedvezményt nem kapjuk? (Mi egy összegben szoktuk kérni, 1 gyerek van)#Szja, visszatérítés, adókedvezmény,
2022. febr. 9. 12:01
11/33 anonim válasza:
Sziasztok. Nem tudjátok, hogy a NAV tudja a számlaszámom, ha a GYED-et, családi pótlékot számlára kapom? Lehet elrontottam a visszatérítést emiatt, mert en biztos voltam benne, hogy a NAV tudja, de még nem kaptam penzt.
12/33 A kérdező kommentje:
Én se kaptam még, én OTPs vagyok aki MKBs az már megkapta. Hétfőn vagy kedden jönnie kell nekünk is..
2022. febr. 11. 19:53
13/33 anonim válasza:
Es ti beküldtetek az adataitokat a NAV-nak?
14/33 anonim válasza:
Mi mindketten megkaptuk tegnap és ma Otp-n.
15/33 anonim válasza:
Erstes vagyok és még nem kaptam meg.
Én gyeden vagyok itthon, nem küldtem be külön az adataimat, úgy tudom, ha a NAV-nál megvannak (márpedig, mivel ellátást kapok, megvannak náluk), akkor nem kell.
A férjem otp-s, ő igényelte külön, ma megkapta.
16/33 anonim válasza:
Es szabad megkérdeznem kb mennyit kaptatok? Fogalmam sincs mire szamithatok.
17/33 anonim válasza:
Én is megkaptam ma, OTP-s vagyok. Férjem nem, ő K&H-s.
Az én számlámra jön a családi pótlék, de a biztonság kedvéért mindketten kitöltöttük online a nyomtatványt kb 10 perc eltéréssel. A nevünk is ugyanúgy kezdődik (ha ABC sorrendben érkezne az utalás azért írom), szóval érdekes, hogy én kaptam ma, ő meg nem.
18/33 anonim válasza:
16os..Honnan tudjuk, hogy mennyi a fizetésed, hány gyereked van, érvényesítesz e adókedvezményt? Ez mind függvénye az összegnek. De a nav oldalán meg tudod nézni, ha van ügyfélkapud. Vagy a munkáltató által adott M30as nyomtatvány 65.sorát nézd meg.
19/33 A kérdező kommentje:
Nem úgy volt aki kapja a családit annak semmit se kell intézni csak küldik??
2022. febr. 12. 08:49
20/33 anonim válasza:
Elméletileg igen, arról volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!