Igényelhetem e egyedülállóként a családi pótlékot ha házas vagyok de? Lent a többi.
Figyelt kérdés
Igényelhetem e egyedülállóként a családi pótlékot ha házas vagyok de külön kasszán vagyunk. Nem közös a gyerek,még együtt lakunk. De én fizetem a saját és a gyerekem költségeit ő meg a sajátját.2021. szept. 30. 16:46
4/8 anonim válasza:
Igen.
Életvitelszerű együttélés a kizáró, nálatok az nem áll fenn. A lényeg, hogy a családi kedvezményt csak egyedül érvényesítheted mellette.
5/8 anonim válasza:
Házasok vagytok, együtt éltek, innentől....
Bárki mondhatja amúgy is, hogy külön kasszán vannak, mivel bizonyítanád?
6/8 anonim válasza:
Aki házas, az nem egyedülálló. Nem igényelheted.. nem is tudom mit gondoltál, a házasság nem az első balhéig házasság, hanem a válásig..
Házasok vagytok, együtt éltek.. a külön kassza meg csak névleges, hivatalosan minden közös, bármit is beszéltek meg ti ketten.
7/8 anonim válasza:
Nem! Mivel házas vagy, onnantól te nem vagy egyedülálló.
Lehetsz annyi kasszán amennyit akartok de akkor is egy pár vagytok.
8/8 anonim válasza:
A többségnek van igaza. Sajnos nem tudod egyedül igényelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!