Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Anyukák, ha nem járna családi...

Anyukák, ha nem járna családi pótlék, akkor is vállalnátok gyereket?

Figyelt kérdés

Pár napja egy ismerősöm megkérdezte hogy a kevés családi pótlék ellenére is szeretnénk gyereket párommal? Őszintén nagyon meglepődtem, mert nem azért szeretnék szülni hogy pénzt kapjak. Ha nem lenne családi, akkor is lenne gyerekünk.

Ti hogy vagytok ezzel? Csak nekem furcsa kérdés?

2020. okt. 14. 01:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Most jön az első babocánk. Ha kapok vmit ha nem és ha a férjemmel tovabbra is jól leszunk akkor 4-5 gyereket szeretnék.

Eddig semmit sem kaptunk , nem is igényeltünk.

Van babaváró támogatás ami jól hangzik ugyan, de nem sietünk azzal sem.

Évekig dolgoztam -igaz sokáig kulfoldon , majd ithon, de pont a terhességem előtt szünt meg a munkahelyem.

Férjemnek megfelelő a fizuja, van ház , autó, nem a pénz miatt vállalunk gyereket ugyanmár 12ezerért ?

Eddig mind én fizettem a Tb-et is , inkább kiadás volt a terhességem is mint bevétel.

Külföldön sokkal konnyebb terhes nőknek dolgozni mint itt és anyáknak is könnyebb. Kint voltam, tapasztaltam.

Nekem az a változat jobban bejönne ha segítenének jobban a terhes nőket dolgozni és az anyákat mint a támogatások.

Na de ez van.

2020. okt. 16. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!