Decemberben nem kaptam meg a január havi családi pótlèkot. Más is járt így?
Figyelt kérdés
#Családi pótlèk
2020. jan. 11. 15:57
2/12 anonim válasza:
folytatom az előzőt... Kb. hetekig benne volt a hírekben - minden évben ugyanez van!
Te átaludtad a Decembert?
3/12 anonim válasza:
Decemberben a novemberi és a decemberi jött. Januárban semmi, és a januári majd februárban jön
5/12 anonim válasza:
Mert decemberbe ketszer utaltak a csaladit ha nem tűnt volna fel. Most egy fityinget nem fogsz kapni
Majd februarba
6/12 A kérdező kommentje:
Kèpzeljètek nem aludtam át a decembert!!!!
A Gyes-t kètszer kaptam meg ,de a családi pótlèkot nem!!!
2020. jan. 11. 21:18
7/12 anonim válasza:
A kérdező szerintem nem azt írta, hogy most januárban miért nem kapott... Hanem azt hogy decemberben a két utalás helyett kapott egyet. Vagy nem így értetted kérdező?
8/12 anonim válasza:
Mit értetlenkedtek???
2szer kellett volna kapnia,csak 1et kapott.
Szerintem járj utána,hívd fel a kincstárat
9/12 anonim válasza:
Mielőtt elkezdtek oltogatni valakit, tanuljatok meg szöveget értelmezni...
10/12 anonim válasza:
én se kaptam meg...mivel a januárit majd februárban utalják,mert utólag utalnak nem előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!