Farsang bölcsis-ovis gyerekeiteknek szülőkkel vagy nélkülük?
Figyelt kérdés
Nálatok hogy van a gyerekek farsangja a bölcsiben-oviban? A szülők ott lehetnek vagy nem?2019. jan. 31. 14:39
11/14 anonim válasza:
Nálunk bármit, ami szülős volt, általában kb. du. 4- fél5 tették (mint a szülőiket, anyáknapját, karácsonyt...), szóval nem kellett azért szabit kivenni (tény, hogy valaki ezt sem tudja megoldani vagy mindig elkésik, de más szülők meg pont szeretik, kérik az ilyen közös programokat).
12/14 A kérdező kommentje:
10-es, ennyire nem kell azért drámaian venni a kérdést.😃
2019. febr. 3. 15:28
13/14 anonim válasza:
A nagynál:
bölcsi: szülőkkel délután
ovi: szülők nélkül délelőtt
iskola: alsóban koradélután (14:00-től) szülőkkel, felsőben 17:00-tól, mehetnek a szülők is, ha szeretnének, de nem muszáj. Most ötödikes, én elmegyek megnézni az előadásukat, utána ottmarad bulizni nélkülem.
a kisebbiknél:
bölcsi: délelőtt, szülőkkel
Ez mondjuk szerintem rettentő hülyén van, biztos, hogy nem mindenkinek tudnak elmenni a szülei, annak a gyereknek ez nyilván rossz. Én el tudok menni, de erre akkor elmegy egy nap szabim. Két óra az egész, elengednének a munkahelyemről, de a gyerek nem értené, hogy reggel beadom, aztán másfél óra múlva újra ott vagyok, aztán megint otthagyom, haza akarna jönni. Úgyhogy aznap csak farsangozni megyünk be, aztán megyünk haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!