Korai fejlesztést kapó gyermek tényleg nem mehet bölcsődébe?
Az óvodát nem érinti,mert az kötelező!
A bölcsivezető ezzel altat,hogy nem veheti fel a lányom bölcsibe,mert a korai fejlesztést adó intézmény lehívja a normatívát a lányomra. És így 2 helyen nem lehet normatívát felvenni rá.
De ismerős szakember szerint ez nem igaz,mert a korai fejlesztés alanyi jogon jár,és nem érinti a normatívát.
Nem tudom már,kinek higyjek...
12 hónapja van beíratva. Csoportlétszámban benne van szeptembertől.
Orvosi ajánlás van több helyről.
Dolgozok.
Mégsem veszik fel.
Megoldódni látszik a helyzet :)
Köszönöm a válaszokat!
Írd meg kérlek a megoldást, hogy más is okuljon belőle!
Én nem vagyok érintett, de érdekelne a tapasztalatod.
12 hónapja húzódott az ügy. Több orvosi ajánlást vittem be, munkaszerződést, mindent. Én is pedagógus vagyok, TUDOM, hogy olyan indokokkal halasztgatta a vezető a kezdést, ami NEM VALÓS.
De mivel egy városban vagyunk pedagógusok, én EDDIG nem balhéztam, csak neki.
Viszont elegem lett. Most kezdett volna alányo február elsején. Bementünk, hogy akkor tényleg vihetem-e majd, egyebek. Megint elkezdte a vezető a szokásos rizsáját.
Utána hívtam a nagyfőnököt, a fenntartót. Ő csak a beosztottját védte,m ő mondta, hogy nem mehet így a lányom, ha korai fejlesztést kap. EZ SEM IGAZ. MEHET.
Én meg felhívtam a jegyzőt, különböző kapcsolások után az oktatási referensnél kötöttem ki.
Ő odatelefonált a bölcsibe. kb 2 óra múlva hívott, hogy pont most van egy szabad hely, és mehet a lányom :)
Nagyon érdekes. ha kiszámolom, most 34 hónapos a lányom , és 21 hónapos volt, hogy bementem a bölcsibe, és beírattam. AZÓTA KÜZDÖTTEM!!! DE sikerült. Az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!