Kisgyermeknevelő és gondozó finnyás gyomorral?
Sziasztok. Nem biztos hogy megfelelő kategóriában teszem fel a kérdést, de hátha vannak itt tapasztalt kisgyermeknevelők, akik tudnak segíteni.:)
Háromgyerekes anyuka vagyok, 7, 5 és 3 éves gyerkőceim vannak. 1 éve tértem vissza a munka világába és most már biztosan tudom hogy nem irodában szeretném tölteni a munkás éveimet. Megfogott a bölcsi világa, egyébként is gyerekmániákus vagyok (ha van ilyen szó egyáltalán), szeretnék egész nap kicsi gyerekekkel lenni.
Tervezek egy kisgyermeknevelő és gondozói tanfolyamot elvégezni, egyetlen bökkenőm van csak, hogy elég érzékeny vagyok a szagokra és látványra ha kakiról van szó. A saját gyerekeimnél is kissé "félrenèztem" peluscsere közben, és wc-n való popsitörléskor is visszatartom a lélegzetem. Saját dolgaimat is extra gyorsan intézem, szinte oda se nézek..
A kérdésem tehát hogy meg lehet szokni ezeket a dolgokat egy bölcsiben hosszú távon? Edződik az orr és a gyomor?:)
Diplomas apolo vagyok, 13 eve vegeztem, azota folyamatosan korhazban dolgozom.
Ugy mentem a foiskolara, hogy nem birtam a tu latvanyat, az elso gyakorkaton mikor a vetcukormerest gyakoroltuk ( egymason ! ) , elajultam :)
Megszoktam azota, nagyon szeretem a munkam.
Szerintem 3 gyerek után nagy meglepetések nem fognak érni. Én egyébként a hányásszagot még sokkal undorítóbbnak tartom, ill. a visszaöklendezett tejtermék szagát is nagyon rosszul tűröm....
Ha neked megvan a stratégiád e helyzetek kezelésére (félre nézel, visszatartod a lélegzeted) és így működik minden, akkor ez ne tartson vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!