Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mennyi esélye van így a...

Mennyi esélye van így a fiamnak a felvételre? Van akit így is könnyen felvettek? Budapest.

Figyelt kérdés

- 2 éves lesz majdnem amikor megkezdené a bölcsit (állami).

- Páromnak és nekem összesen picivel több mint 400e a jövedelmünk.

- Baromira nagy a túl jelentkezés.

- 9 bölcsi van a kerületben, mindegyiket megjelöljük.

Mondták, hogy leginkább szociális úton nyerhet egy gyerek nagyobb esélyt. Pl ha 3 gyerekes a család, vagy minimálbéren vannak, stb.

Na de.. Aki hasonló élethelyzetben van és hasonlóan Budapesten keresett állami bölcsit, sikerült helyet kapnia? Mire számítsak?

2018. márc. 26. 18:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha időben jelenzzkeztek, van esélye.
2018. márc. 26. 19:05
 2/8 A kérdező kommentje:

Az "időben" itt mit jelent?

Meg van adva, hogy április első hetétől lehet - akkor és csak akkor - jelentkezni. Sikerült is időpontot kérnem az első hétre.

Viszont a nyílt napon azt mondják, egyáltalán nem fontos a beérkezési idő.. Akkor lehet csak mondják, de máshogy van?

2018. márc. 26. 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk két évvel azelőtt kell jelentkezni hogy kezdené, hogy legyen esélye. Meg kell mindkét szülőtől a munkáltatói igazolás
2018. márc. 26. 19:16
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Ezek szerint minden bölcsőde más. Nálunk lehetett bármikor jelentkezni és év közben is kezdeni.
2018. márc. 26. 19:16
 5/8 A kérdező kommentje:

Ez eddig nem túl biztató... :D

A munkáltatói nem gond, mindketten be tudjuk adni. Igazából már most részmunkaidőzök. Csak ősztől teljes állásba mennék vissza. De akkor majd kiderül...

Azért remélem még lesznek válaszok.

2018. márc. 26. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is hivatalosan április a beiratkozási idő, de én egy őszi napon bementem az igazgatónőhöz, és mondtam h jövő ilyenkor szeretnénk majd bölcsit kezdeni. Simán fogadta a jelentkezésem, igy előbbre kerültünk a várólistán.

Akik csak áprilisban a rendes beiratkozáskor iratkoztak be azoknak kisebb volt az esélyük.

Ez lehet hogy minden bölcsiben más, de neked is már legkésőbb 1 éves korában személyesen be kellett volna menned az összes bölcsibe hogy mi a helyzet ezzel, meg h szeretnél jelentkezni. Ha áprilisban van a beiratkozás, akkor a sorrendnél nyilván nem számit h reggel 8-kor, vagy másnap délután 5-kor irattad-e be a gyereket.

Az meg mindenhol igy van, hogy az egyedülállókat, 3 gyerekeseket veszik előre.

2018. márc. 29. 09:58
 7/8 A kérdező kommentje:

Most vannak a nyílt napok és megmondta 2 vezető is, hogy nem lehet máskor.

Egyesített bölcsődékről van szó, ahol csak és kizárólag most lehet beadni a jelentkezést. Hívtam őket korábban, de nem tudtak fogadni, mert NINCS is a nyílt napokig elérhető formanyomtatvány a jelentkezéshez.

És mindegyik vezető mondta, hogy NINCS sorrend, NINCS várólista. Csak akkor lesz várólista, ha megvannak a férőhelyek, fel vannak töltve a helyek és látható, hogy kik csúsztak le. Na köztük válogatnak akkor, ha valahol felszabadulna hely a visszalépők miatt.

2018. márc. 29. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Meg lehet próbálni a munkahely szerinti kerület bölcsődéjét is.
2018. ápr. 8. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!