Megoldás lenne a családi napközni vagy magán bölcsi? Ti ráhagynátok? Vagy a korai fejlesztőbe vigyem?
27 hónapos a kisfiam, kb 50 szó az, amit valaha is kimondott, 10-et se használ ezek közül. Volt egy furcsa eset, anyukáméknál mondta, hogy répa és ezután furcsa mosollyal hasra feküdt, mint aki elszégyellte magát, hogy megszólalt.. mindent megért egyébként.
Öltözés.. pár napig vetkőzött (kabát, sapka, sál, cipő) aztán elment tőle a kedve. Addig nyafog azóta, amíg nem vetkőztetem le.
Kanállal evés dettó. Olyan szépen evett pár napig és azóta egyáltalán nem akar.
Szóval képes ezekre és nem csinálja. Szeptemberben jó lenne óvodába mennie. Úgy gondoltam jobb neki, ha addig itthon marad de már egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy jó döntés volt.
Heti 2-3 alkalommal vinném 4 órára. Úgyse alszik nappal. Vagy ennyi ottlét úgyse segítene?
Köszönöm a sok hasznos választ! Megnyugtat, hogy ezek szerint ezek nem is akkora problémák.
Családi napközit megpróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!