Állami bölcsiben mennyire figyelnek oda a gyerekek egyéni igényeire? Pl hogyan eszik, mit szeret nem szeret, más szokások stb?
Bölcsiben még figyelnek.
Oviban már nagy ívben tojnak a gyerekre...
(bölcsiben 12 volt a létszám, oviban 33 és csak 1-gyel több felnőtt van velük)
Szerintem bölcsije válogatja, de mi is államiba járunk és teljesen meg vagyok vele elégedve. Az étkezésnél tudják biztosítani a speciális étrendet, és mivel a beszoktatásnál felhívtam a figyelmüket arra, hogy a fiam nagyon rossz evő, ezért figyeljenek rá, hogy jusson bele valami. A beszoktatás (2 hét) vége felé is volt, hogy ebédkor nem akart enni, és a dadus az ölébe vette és kínálta, meg odaült mellé és foglalkozott vele. Mondjuk megetetni nem tudta, mert a fiam nem engedte, de sokat számított, hogy ott a dadus és beszél hozzá, kínálja, no meg a csapatszellem. Most már eszik rendesen. Figyelnek arra, hogy itallal is kínálják őket.
Mivel 6 hetes kórtól vesznek be babákat a bölcsibe, valszeg hozzá vannak szokva, hogy etetni is kell. Vannak olyan nagyobb gyerekek akik hamarabb/később kezdtek el vmit, vagy pl. nem szeretik a darabosat. Erre fel kell hívni a figyelmüket, és nap végén pár szóban megbeszélni, hogy evett-e, és volt-e valami kirívó eset/történés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!